Povezane vesti

"Ja sam ubio tatu!" Dečak (11) usmrtio oca koji mu je oduzeo Nintendo: Horor u Pensilvaniji

"Ja sam ubio tatu!" Dečak (11) usmrtio oca koji mu je oduzeo Nintendo: Horor u Pensilvaniji

Blic pre 10 sati
Incident se dogodio 13. januara u porodičnoj kući u mestu Dankanon, navode izveštaji Tokom istrage, dečak je priznao zločin Dečak iz Pensilvanije ubio je oca nakon što mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Switch, prenose danas… »
Dečak ubio oca jer mu je uzeo Nintendo i poslao ga na spavanje

Radio 021 pre 10 sati
Dečak (11) iz Pensilvanije ubio je oca pošto mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Svič, objavili su američki mediji. Dečaku preti optužba za ubistvo nakon pucnjave koja se dogodila 13. januara u porodičnoj kući u mestu Dankanon… »
Dečak (11) iz Pensilvanije ubio oca jer mu je uzeo Nintendo

Dečak (11) iz Pensilvanije ubio oca jer mu je uzeo Nintendo

Newsmax Balkans pre 13 sati
Jedanaestogodišnji dečak iz Pensilvanije ubio je oca nakon što mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Switch, prenose strani mediji. Dečaku preti optužba za ubistvo nakon pucnjave koja se dogodila 13. januara u porodičnoj kući u… »
"Ja sam ubio tatu": Dečak (11) upucao oca koji mu je oduzeo Nintendo, pa majci uputio jezive reči

"Ja sam ubio tatu": Dečak (11) upucao oca koji mu je oduzeo Nintendo, pa majci uputio jezive reči

Kurir pre 14 sati
Jedanaestogodišnji dečak iz Pensilvanije ubio je oca nakon što mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Switch, prenose danas američki mediji. Dečaku preti optužba za ubistvo nakon pucnjave koja se dogodila 13. januara u porodičnoj… »

N1 Info pre 16 sati
Dečak (11) iz Pensilvanije ubio je oca pošto mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Svič, objavili su američki mediji. Dečaku preti optužba za ubistvo nakon pucnjave koja se dogodila 13. januara u porodičnoj kući u mestu Dankanon… »
Dečak ubio oca koji mu je oduzeo konzolu za igrice

Dečak ubio oca koji mu je oduzeo konzolu za igrice

NIN pre 17 sati
Jedanaestogodišnji dečak iz Pensilvanije ubio je oca nakon što mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Svič, prenose danas američki mediji. Dečaku preti optužba za ubistvo nakon pucnjave koja se dogodila 13. januara u porodičnoj kući… »
"Bio sam ljut, nisam razmišljao o tome": Dečak (11) ubio oca jer mu je oduzeo Nintendo

"Bio sam ljut, nisam razmišljao o tome": Dečak (11) ubio oca jer mu je oduzeo Nintendo

Mondo pre 17 sati
Jedanaestogodišnji dečak iz Pensilvanije optužen je za ubistvo nakon što je, prema navodima, pucao i ubio svog oca jer mu je oduzeo Nintendo Svič. Pucnjava se dogodila 13. januara u porodičnoj kući u opštini Dankanon, izveštava Gardijan. Kako navode… »
Dečak (11) ubio oca koji mu je oduzeo Nintendo: Policajci se prestravili kada su čuli šta je rekao mami

Dečak (11) ubio oca koji mu je oduzeo Nintendo: Policajci se prestravili kada su čuli šta je rekao mami

Telegraf pre 17 sati
Jedanaestogodišnji dečak iz Pensilvanije ubio je oca nakon što mu je prethodno oduzeta prenosna konzola za igrice Nintendo Switch, prenose danas američki mediji. Dečaku preti optužba za ubistvo nakon pucnjave koja se dogodila 13. januara u porodičnoj… »

Vesti dana »