Povezane vesti

Prve fotografije Dijane Dilajn nakon nezgode u Dubaiju: "Polomila sam vilicu, ne mogu da pričam"

Prve fotografije Dijane Dilajn nakon nezgode u Dubaiju: "Polomila sam vilicu, ne mogu da pričam"

Telegraf pre 1 dan
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, doživela je ozbiljnu nezgodu na skuteru, zbog koje je zadobila povrede zbog kojih trenutno ne može ni da jede, ni da govori. Dijana je podelila uznemirujuće fotografije svojih povreda na Instagramu i… »
Dijana Dilajn doživela nesreću u Dubaiju! Hitno odvedena u bolnicu.

Dijana Dilajn doživela nesreću u Dubaiju! Hitno odvedena u bolnicu.

Telegraf pre 1 dan
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Diline, doživela je nezgodu na skuteru u Dubaiju. Hitno je prevezena u bolnicu. Nakon toga, na Instagramu se oglasila apelom na oprez, upozoravajući koliko jedan trenutak nepažnje može biti opasan. Povrede su toliko… »
"Polomila sam vilicu, modrice svuda, ne mogu da pričam": Prve fotografije Dijane Dilajn nakon nezgode u Dubaiju

"Polomila sam vilicu, modrice svuda, ne mogu da pričam": Prve fotografije Dijane Dilajn nakon nezgode u Dubaiju

Mondo pre 15 sati
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, doživela je ozbiljnu nezgodu na skuteru, zbog koje je zadobila povrede zbog kojih trenutno ne može ni da jede, ni da govori. Dijana je podelila uznemirujuće fotografije svojih povreda na Instagramu i… »
Dijana Dilajn doživela nesreću u Dubaiju: Hitno odvedena u bolnicu, ne može da govori, isplivali detalji

Dijana Dilajn doživela nesreću u Dubaiju: Hitno odvedena u bolnicu, ne može da govori, isplivali detalji

Mondo pre 15 sati
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, doživela je nezgodu na skuteru u Dubaiju. Hitno je prevezena u bolnicu. Nakon toga, na Instagramu se oglasila apelom na oprez, upozoravajući koliko jedan trenutak nepažnje može biti opasan. Povrede su toliko… »
(Foto) "Polomila sam vilicu, ne mogu da pričam, ni da jedem" Dijana Diline imala stravičnu nezgodu na skuteru u punoj blizini…

(Foto) "Polomila sam vilicu, ne mogu da pričam, ni da jedem" Dijana Diline imala stravičnu nezgodu na skuteru u punoj blizini…

Blic pre 17 sati
Objavila je na Instagramu fotografije svojih povreda, ali i apelovala na ljude da budu oprezni Dijana je ranije najavila da zatvara modni brend 'Diline' i da se seli iz Srbije Dijana Radonjić, u javnosti poznatija kao Dijana Diline, imala je nezgodu na… »

Vesti dana »