Povezane vesti
"Tito je kriv za moj dolazak u Beograd" Snežana o begu od kuće, ranoj udaji i majčinstvu: Za ovo je živela
Telegraf 17.01.2026
Prvi počeci. Snežana Đurišić decenijama je gradila karijeru koja je gotovo bez mrlje. Na njenim velikim hitovima stasavale su generacije, a iako je bila uspešna i velika zvezda u mladosti, Snežana se udala mlada sa svega 18 godina te stvorila porodicu sa… »
"Tito je kriv za moj dolazak u Beograd" Snežana Đurišić priznala sve: Pomenula beg od kuće, greške u majčinstvu i ljubavi, a…
Blic 17.01.2026
Preseljenje u Beograd obogatilo je njeno obrazovanje i osiguralo joj dalje muzičko usavršavanje. Ljubavna priča sa Slobodanom, njenim suprugom, bila je prekretnica u njenom životu Snežana Đurišić decenijama je gradila karijeru koja je gotovo bez mrlje… »
"Tito je kriv za moj dolazak u Beograd" Životna priča Snežane Đurišić: Sve o begu od kuće, greškama u majčinstvu i ljubavi…
Kurir 17.01.2026
Još po rođenju kao da je bila predodređena za uspeh i popularnost, jer je njen talenat lako našao put do priznanja. Imala je sreću da i bez traganja nađe svoju srodnu dušu, pa je, čim je postala punoletna, otišla pred oltar sa izabranikom Slobodanom… »
Vesti dana »
Netanjahu: Cilj ubistva Laridžanija i Solejmanija - slabljenje vlade u Teheranu
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
SNS bi mogao da izgubi Bor i Aranđelovac: Velika promena dešava se u Kuli, Knjaževcu, Smederevskoj Palanci, Sevojnu...
Nova pre 36 minuta
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 7 satijoš 2 povezane