Povezane vesti

"Bio sam bolji bivši muž nego dok sam bio u braku": Džej se razveo od žene, a nadao se da će ostariti zajedno

"Bio sam bolji bivši muž nego dok sam bio u braku": Džej se razveo od žene, a nadao se da će ostariti zajedno

Mondo pre 2 sata
Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine. Iz braka sa svojom prvom suprugom Nadom dobio je dve ćerke, dok je u poslednjem periodu života bio u vezi sa nevenčanom partnerkom Andrijanom. Iako je u javnosti imao reputaciju velikog… »
"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Džej je ceo život voleo Nadu, ovako je pričao o njoj, a jedno mu se nikad nije…

"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Džej je ceo život voleo Nadu, ovako je pričao o njoj, a jedno mu se nikad nije…

Blic pre 3 sata
Bio je poznat po teškom detinjstvu koje je prevazišao i postao muzička zvezda. Njegova priča otkriva kompleksne aspekte ljubavi, odnosa i ljudske ranjivosti. Čuveni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine, a iza sebe je ostavio dve ćerke koje je… »
"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Ovako je Džej pričao o ženi koju je ceo život voleo, a jedna želja mu se nikad…

"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Ovako je Džej pričao o ženi koju je ceo život voleo, a jedna želja mu se nikad…

Kurir pre 3 sata
Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine. Iz braka sa svojom prvom suprugom Nadom dobio je dve ćerke, dok je u poslednjem periodu života bio u vezi sa nevenčanom partnerkom Andrijanom. Iako je u javnosti imao reputaciju velikog… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Stevan Anđelković o fijasku prve bračne noći

"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Stevan Anđelković o fijasku prve bračne noći

Kurir pre 4 sati
Stevan Anđelković godinama je u skladnom braku sa suprugom Natašom, kojoj je izgovorio sudbonosno "da" 2018. godine, dok su prethodno bili 11 godina u vezi. Iako retko govori o privatnom životu, Stevan je jednom prilikom ispričao detalje njihove prve… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda je neko pozvonio..." Pevač otkrio kako mu je propala 1. bračna noć

"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda je neko pozvonio..." Pevač otkrio kako mu je propala 1. bračna noć

Telegraf pre 4 sati
Pevač Stevan Anđelković godinama je u skladnom braku sa suprugom Natašom, kojoj je izgovorio sudbonosno "da" 2018. godine, dok su prethodno bili 11 godina u vezi. Stevan je izuzetno duhovit i u svakom svom gostovanju u emisiji, nasmeje sve nekom… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Pevaču je ovako propala prva bračna noć, izneo…

"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Pevaču je ovako propala prva bračna noć, izneo…

Blic pre 6 sati
Par je dobio dete vantelesnom oplodnjom Stevan je otkrio kako je izgledao njihov sudbinski susret Pevač Stevan Anđelković godinama je u skladnom braku sa suprugom Natašom, kojoj je izgovorio sudbonosno "da" 2018. godine, dok su prethodno bili 11 godina u… »

Vesti dana »