Povezane vesti

"Bio sam bolji bivši muž nego dok sam bio u braku": Džej se razveo od žene, a nadao se da će ostariti zajedno

"Bio sam bolji bivši muž nego dok sam bio u braku": Džej se razveo od žene, a nadao se da će ostariti zajedno

Mondo pre 21 dana
Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine. Iz braka sa svojom prvom suprugom Nadom dobio je dve ćerke, dok je u poslednjem periodu života bio u vezi sa nevenčanom partnerkom Andrijanom. Iako je u javnosti imao reputaciju velikog… »
"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Džej je ceo život voleo Nadu, ovako je pričao o njoj, a jedno mu se nikad nije…

"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Džej je ceo život voleo Nadu, ovako je pričao o njoj, a jedno mu se nikad nije…

Blic pre 21 dana
Bio je poznat po teškom detinjstvu koje je prevazišao i postao muzička zvezda. Njegova priča otkriva kompleksne aspekte ljubavi, odnosa i ljudske ranjivosti. Čuveni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine, a iza sebe je ostavio dve ćerke koje je… »
"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Ovako je Džej pričao o ženi koju je ceo život voleo, a jedna želja mu se nikad…

"Bio sam bolji muž nakon razvoda nego u braku" Ovako je Džej pričao o ženi koju je ceo život voleo, a jedna želja mu se nikad…

Kurir pre 21 dana
Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 2020. godine. Iz braka sa svojom prvom suprugom Nadom dobio je dve ćerke, dok je u poslednjem periodu života bio u vezi sa nevenčanom partnerkom Andrijanom. Iako je u javnosti imao reputaciju velikog… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Stevan Anđelković o fijasku prve bračne noći

"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Stevan Anđelković o fijasku prve bračne noći

Kurir pre 21 dana
Stevan Anđelković godinama je u skladnom braku sa suprugom Natašom, kojoj je izgovorio sudbonosno "da" 2018. godine, dok su prethodno bili 11 godina u vezi. Iako retko govori o privatnom životu, Stevan je jednom prilikom ispričao detalje njihove prve… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda je neko pozvonio..." Pevač otkrio kako mu je propala 1. bračna noć

"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda je neko pozvonio..." Pevač otkrio kako mu je propala 1. bračna noć

Telegraf pre 21 dana
Pevač Stevan Anđelković godinama je u skladnom braku sa suprugom Natašom, kojoj je izgovorio sudbonosno "da" 2018. godine, dok su prethodno bili 11 godina u vezi. Stevan je izuzetno duhovit i u svakom svom gostovanju u emisiji, nasmeje sve nekom… »
"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Pevaču je ovako propala prva bračna noć, izneo…

"Krenuo sam da joj skidam haljinu, a onda nam je neko pozvonio u 5 ujutru" Pevaču je ovako propala prva bračna noć, izneo…

Blic pre 21 dana
Par je dobio dete vantelesnom oplodnjom Stevan je otkrio kako je izgledao njihov sudbinski susret Pevač Stevan Anđelković godinama je u skladnom braku sa suprugom Natašom, kojoj je izgovorio sudbonosno "da" 2018. godine, dok su prethodno bili 11 godina u… »

Vesti dana »