Povezane vesti
Ćerka mu bila heroinski zavisnik, on pokušao da se ubije zbog smrti sina: Tragična životna priča legende Juge
Mondo pre 23 dana
Život čuvenog Miša Kovača obeležila je porodična tragedija - on je izgubio sina Edija, koji je poginuo u udesu. Pored velike tragedije, zadesila ga je još jedna nesreća. Naime, njegova ćerka Ivana bila je u kandžama droge u jednom periodu života, ali je… »
"Bio sam u depresiji zbog smrti sina i nisam primetio da mi je ćerka heroinski zavisnik": Život Miša Kovača pun je boli, zbog…
Blic pre 23 dana
Njegova ćerka izvukla se iz kandži poroka Miša je četiri godine odlazio na groblje i bio na lekovima Život čuvenog Miša Kovača obeležila je porodična tragedija - on je izgubio sina Edija, koji je poginuo u udesu. Pored velike tragedije, zadesila ga je… »
Vesti dana »
RHMZ najavio kišu i sneg tokom noći, MUP upozorio vozače da budu oprezni
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Ovaj deo auto-puta od danas se zatvara Oglasili se Putevi Srbije: Evo kako će se odvijati saobraćaj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Zgrada policije počinje sa radom: Završena rekonstrukcija "Bele kuće", evo kada i u koje vreme je dostupna za građane
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana