Povezane vesti
"Moćni muškarci su me ucenjivali i zlostavljali": Pevačica progovorilla o agoniji kroz koju je prolazila
Mondo 17.01.2026
Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je uznemiravao… »
"Moćni muškarci su pokušali da me zlostavljaju" Nina Badrić o progovorila o agoniji kroz koju je prolazila: Niko mi nije čuvao…
Kurir 17.01.2026
Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je uznemiravao… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa jednim od vodećih kineskih stručnjaka za veštačku inteligenciju Kaj-Fu Lijem
Beta pre 31 minutajoš 34 povezane
Skup podrške porodici Gruhonjić večeras u Novom Sadu: Novinarska udruženja traže hitnu istragu napada
Mašina pre 11 minutajoš 25 povezanih
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
RHMZ izdao upozorenje - u kojim delovima Srbije nas očekuju pljuskovi, grmljavina, pa i grad
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 31 povezana