Povezane vesti
"Moćni muškarci su me ucenjivali i zlostavljali": Pevačica progovorilla o agoniji kroz koju je prolazila
Mondo 17.01.2026
Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je uznemiravao… »
"Moćni muškarci su pokušali da me zlostavljaju" Nina Badrić o progovorila o agoniji kroz koju je prolazila: Niko mi nije čuvao…
Kurir 17.01.2026
Nina Badrić otkrila je da se tokom karijere susretala sa mnogim neprijatnim situacijama, te priznala da su uticajni muškarci pokušali da je zlostavljaju. Nina Badrić komentarisala je tada reditelja Dalibora Matanića koji je priznao da je uznemiravao… »
Vesti dana »
Nestabilno vreme stiže i na jug Srbije: Mogući pljuskovi, grmljavina i grad
Rešetka pre 36 minutajoš 25 povezanih
Faraon piše istoriju: Egipat okrenuo meč i srušio Novi Zeland za prvi trijumf na Mundijalu!
Hot sport pre 1 satjoš 41 povezana
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 57 minutajoš 17 povezanih
Katastrofa u Kataru: Desetine povređenih i nestalih nakon stravične eksplozije na gasnom terminalu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Macut: Zakon roditelj-negovatelj u julu pred poslanicima, prve isplate roditeljima od oktobra
N1 Info pre 56 minutajoš 10 povezanih