Povezane vesti
'Urbana trulež se uvlači u dušu': Film 'Sedam' odslikao strahove u Americi
BBC News pre 21 dana
Ispod noarovskog sjaja filma krije se fascinantna vizija načina na koji je Amerika reagovala na neke od njenih najkontroverznijih društvenih pitanja. Mračni triler Dejvida Finčera komentar je na urbanu trulež i verski konzervativizam Reganove ere. Ali… »
‘Urbana trulež se uvlači u dušu’: Film ‘Sedam’ odslikao strahove u Americi
Danas pre 21 dana
Mračni triler Dejvida Finčera komentar je na urbanu trulež i verski konzervativizam Reganove ere. Ali predvideo je i našu opsesiju istinitim zločinima danas. Trideset godina posle premijere, film Sedam Dejvida Finčera danas se slavi kao sam zenit… »
‘Urbana trulež se uvlači u dušu’: Film ‘Sedam’ odslikao strahove u Americi
Južne vesti pre 21 dana
Mračni triler Dejvida Finčera komentar je na urbanu trulež i verski konzervativizam Reganove ere. Ali predvideo je i našu opsesiju istinitim zločinima danas. Trideset godina posle premijere, film Sedam Dejvida Finčera danas se slavi kao sam zenit… »
Radio 021 pre 21 dana
Ispod noarovskog sjaja filma krije se fascinantna vizija načina na koji je Amerika reagovala na neke od njenih najkontroverznijih društvenih pitanja. Mračni triler Dejvida Finčera komentar je na urbanu trulež i verski konzervativizam Reganove ere. Ali… »
NIN pre 21 dana
Vesti dana »
Do kraja dana i tokom noći kiša i sneg, evo u kom delu Srbije neće biti padavina: spustiće se i magla
Telegraf pre 50 minutajoš 28 povezanih
Ne smiruje se rat Orbana i Zelenskog: Mađarski premijer oštro udario na lidera Ukrajine: "Oni su neprijatelji, ne treba da budu u EU"
Blic pre 30 minutajoš 23 povezane
U Makedoniji zaplenjeno 40 tona marihuane! Deo pronađen u firmama, deo iznošen kombijima i kamionima: Sve povezano sa rekordnom zaplenom droge kod Kruševca
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Bizarna povreda Lajovića – udario u staklena vrata, neizvestan za naredni meč u Čileu
RTS pre 3 satajoš 36 povezanih