Povezane vesti
"Razočarala me je i povredila": Terza nakon veridbe otkrio šta je Sofija radila sa drugim muškarcima
Mondo 17.01.2026
Borislav Terzić Terza tom je prilikom progovorio o Sofiji Janjićević, koju je nedavno verio, a potom su prekinuli vezu. "Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo, bilo bi suludo da je ne navedem. Ona je perfidno davala kiflice… »
"Razočarala me je i povredila..." Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"
Kurir 17.01.2026
Učesnici " Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu, a Borislav Terzić Terza tom prilikom progovorio je o Sofija Janjićijević koju je nedavno verio, a zatim su stavili tačku na odnos. - Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo… »
"Razočarala me je i povredila" Terza na ivici suza zbog Sofije: Otkrio šta je radila sa drugim momcima
Telegraf 17.01.2026
Učesnici "Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu. Borislav Terzić Terza je tom prilikom progovorio o Sofiji Janjićević koju je nedavno verio, a zatim su stavili tačku na odnos. - Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo, bilo… »
"Razočarala me je i povredila" Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"
Blic 17.01.2026
Sofija je izrazila žaljenje zbog poslednjih događaja i konflikta u njihovom odnosu. Terzu je Milica Veličković izbacila sa krštenja ćerke Učesnici "Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu, a Boislav Terzić Terza tom prilikom progovorio je o Sofiji… »
Vesti dana »
Damjan Jović (MSP) saopštio kako i koliko je ljudi evakuisano do sad iz ratne zone
Danas pre 19 minutajoš 30 povezanih
Jerinić: Sve što radimo oko Ekspa ne prevazilazi predviđenih 1,3 milijardi evra
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
"Treba im udariti šamar" Počela nova serija napada, Dubai na meti od ranog jutra: Teheran se pretvara u kataklizmu, Britanija se sprema za akciju (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 32 povezane
Rusi oborili ukrajinski "Su-27"; rat protiv 57.000 "šaheda"– ko sve od Kijeva sada traži pomoć
RTS pre 23 minutajoš 29 povezanih