Povezane vesti

"Razočarala me je i povredila..." Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"

"Razočarala me je i povredila..." Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"

Kurir pre 22 sata
Učesnici " Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu, a Borislav Terzić Terza tom prilikom progovorio je o Sofija Janjićijević koju je nedavno verio, a zatim su stavili tačku na odnos. - Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo… »
"Razočarala me je i povredila": Terza nakon veridbe otkrio šta je Sofija radila sa drugim muškarcima

"Razočarala me je i povredila": Terza nakon veridbe otkrio šta je Sofija radila sa drugim muškarcima

Mondo pre 22 sata
Borislav Terzić Terza tom je prilikom progovorio o Sofiji Janjićević, koju je nedavno verio, a potom su prekinuli vezu. "Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo, bilo bi suludo da je ne navedem. Ona je perfidno davala kiflice… »
"Razočarala me je i povredila" Terza na ivici suza zbog Sofije: Otkrio šta je radila sa drugim momcima

"Razočarala me je i povredila" Terza na ivici suza zbog Sofije: Otkrio šta je radila sa drugim momcima

Telegraf pre 23 sata
Učesnici "Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu. Borislav Terzić Terza je tom prilikom progovorio o Sofiji Janjićević koju je nedavno verio, a zatim su stavili tačku na odnos. - Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo, bilo… »
"Razočarala me je i povredila" Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"

"Razočarala me je i povredila" Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"

Blic pre 24 sata
Sofija je izrazila žaljenje zbog poslednjih događaja i konflikta u njihovom odnosu. Terzu je Milica Veličković izbacila sa krštenja ćerke Učesnici "Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu, a Boislav Terzić Terza tom prilikom progovorio je o Sofiji… »

Vesti dana »