Povezane vesti
"Razočarala me je i povredila..." Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"
Kurir 17.01.2026
Učesnici " Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu, a Borislav Terzić Terza tom prilikom progovorio je o Sofija Janjićijević koju je nedavno verio, a zatim su stavili tačku na odnos. - Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo… »
"Razočarala me je i povredila": Terza nakon veridbe otkrio šta je Sofija radila sa drugim muškarcima
Mondo 17.01.2026
Borislav Terzić Terza tom je prilikom progovorio o Sofiji Janjićević, koju je nedavno verio, a potom su prekinuli vezu. "Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo, bilo bi suludo da je ne navedem. Ona je perfidno davala kiflice… »
"Razočarala me je i povredila" Terza na ivici suza zbog Sofije: Otkrio šta je radila sa drugim momcima
Telegraf 17.01.2026
Učesnici "Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu. Borislav Terzić Terza je tom prilikom progovorio o Sofiji Janjićević koju je nedavno verio, a zatim su stavili tačku na odnos. - Sofija me je razočarala i povredila. Nakon svega što se sinoć desilo, bilo… »
"Razočarala me je i povredila" Terza očajan zbog Sofije, otkrila šta je radila sa drugim momcima u "Eliti"
Blic 17.01.2026
Sofija je izrazila žaljenje zbog poslednjih događaja i konflikta u njihovom odnosu. Terzu je Milica Veličković izbacila sa krštenja ćerke Učesnici "Elite 9" danas biraju najlukaviju osobu, a Boislav Terzić Terza tom prilikom progovorio je o Sofiji… »
Vesti dana »
Đedović: Srbija će do 2032. izabrati tehnologiju i početi gradnju nuklearne elektrane
Insajder pre 25 minutajoš 42 povezane
Kragujevac jasno i glasno stoji uz svoje saborce: U toku prikupljanje potpisa za oslobađanje Zlatka Kokanovića
Danas pre 25 minutajoš 26 povezanih
(BLOG) Amerika danas pokreće najjače napade od početka rata, Iran Trampu poručuje da pazi da ne bude "eliminisan"
N1 Info pre 1 satjoš 78 povezanih
"Donalde, pazi da ne budeš eliminisan": Upravo je počeo žestok napad na UAE, Izrael i Katar, Trampu stigla brutalna pretnja iz Irana: Rastu cene goriva, Britanija se sprema za akciju (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 53 povezane
Iz čačanske bolnice oglasili se povodom požara u porodilištu: Zdravlje beba nije bilo ugroženo
Morava info pre 1 satjoš 25 povezanih