Povezane vesti

"Muž mi je direktor, pevanje mi je bilo hobi": Pevačica digla ruke od karijere, danas na Kopaoniku ima biznis i baš ga živi -…

"Muž mi je direktor, pevanje mi je bilo hobi": Pevačica digla ruke od karijere, danas na Kopaoniku ima biznis i baš ga živi -…

Blic pre 23 sata
Olja živi aktivnim društvenim životom i često objavljuje na društvenim mrežama. Poseduje apartmane na Kopaoniku gde uživa u zimskoj idili. Pevačica Olja Karleuša (45) u braku sa biznismenom Predragom sa kojim ima sina, a u poslednje vreme je aktivna na… »
"Muž mi je direktor, meni je pevanje hobi" Pevačica bila megapopularna, a onda se udala za moćnika: Danas na Kopaoniku ima…

"Muž mi je direktor, meni je pevanje hobi" Pevačica bila megapopularna, a onda se udala za moćnika: Danas na Kopaoniku ima…

Kurir pre 22 sata
Pevačica Olja Karleuša (45) u dugogodišnjem je braku sa biznismenom Predragom, a kruna njihove ljubavi je naslednik koji je odrastao u ljubavi, ali i luksuzu u kom mu ništa nije manjkalo. U poslednje vreme Olja je aktivna na mrežama gde možemo da vidimo… »

Vesti dana »