Povezane vesti
"Kada mi je snimio glasovnu, rekla sam da je to to": Mina Kostić otkrila kako se upoznala sa Kasperom
Mondo 17.01.2026
Emotivna veza pevačice Mine Kostić sa Manetom Ćuruvijom Kasperom ovih dana je u centru interesovanja javnosti. Par je glavna tema na društvenim mrežama otkad je Kasper došao iz Amerike i zvanično se upoznao sa partnerkom Minom, ali mnogi ne veruju da će… »
"Kad mi je snimio glasovnu poruku rekla sam da je to to!" Mina progovorila o Kasperu: Hejterima poslala brutalnu poruku!
Kurir 17.01.2026
Emotivna veza pevačice Mine Kostić sa Manetom Ćuruvijom Kasperom ovih dana je u centru interesovanja javnosti. Par je glavna tema na društvenim mrežama otkad je Kasper došao iz Amerike i zvanično se upoznao sa partnerkom Minom, ali mnogi ne veruju da će… »
"Kada mi je snimio glasovnu, rekla sam to je to" Mina o Kasperu: Hejterima poručuje "Gledajte svoja posla"
Telegraf 17.01.2026
Veza Mine Kostić sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, ovih dana puni stupce portala i novina. Par je glavna tema na društvenim mrežama, a mnogi ne veruju da će njihova ljubav opstati. Ipak, Mina i kasper su se oglasili z domaće medije nedavno te zlim jezicima… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 5 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 10 satijoš 2 povezane
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih