Povezane vesti

Jago ekspresno demantovao da ide iz Zvezde: Volim što sam ovde

Jago ekspresno demantovao da ide iz Zvezde: Volim što sam ovde

Sport klub pre 21 dana
Plejmejker Crvene zvezde Jago dos Santos poslao je zagonetnu poruku na društvenim mrežama koja bi mogla da se protumači kao nagoveštaj rastanka sa crveno-belima. Ipak, plejmejker je brzo demantovao da će promeniti sredinu. Odigrao je Brazilac 24 minuta u… »
Jagova oproštajna poruka?!

Jagova oproštajna poruka?!

Sportske.net pre 20 dana
Crvena zvezda je savladala Zadar na Jadranu, ekipa Saše Obradovića je izdržala sve nalete domaćih i na kraju zasluženo slavila, a svoju ulogu je imao i Jago dos Santos. Ipak, njegova poruka je mnoge ostavila u čudu. Večeras oko pola 11 se oglasio na… »
Jago objavio da odlazi iz Zvezde? "Nikad nije dovoljno, srećno"

Jago objavio da odlazi iz Zvezde? "Nikad nije dovoljno, srećno"

Mondo pre 20 dana
Košarkaš Zvezde Jago Dos Santos (26) oglasio se na društvenim mrežama i nagovestio svoj odlazak. "Bez obzira na trud i na način na koji radiš, nikad nije dovoljno. Iscrpljujuće je. Srećno...", napisao je Brazilac. Plejmejker je ovo napisao posle pobede… »
Podgoričani ne daju prvo mesto: Budućnost u Ljubljani savladala Cedevita Olimpiju

Podgoričani ne daju prvo mesto: Budućnost u Ljubljani savladala Cedevita Olimpiju

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Budućnosti pobedili su večeras u gostima Cedevita Olimpiju sa 83:72, u utakmici 15. kola Grupe B ABA lige. Budućnost je upisala 11. pobedu i prva je na tabeli, dok je Cedevita Olimpija druga sa skorom 10/4. Podgorički tim su do pobede vodili… »
Šok u Zvezdi: Jago Dos Santos najavio da napušta crveno-bele?!

Šok u Zvezdi: Jago Dos Santos najavio da napušta crveno-bele?!

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar rezultatom 80:67, a po završetku meča pojavila se neočekivana poruka prvotimca crveno-belih, Jaga Dos Santosa. Klub sa Malog Kalemegdana slavio je relativno lako, a Brazilac je na terenu proveo 24 minuta… »
Bolomboj se vratio na parket posle deset meseci, pa poručio: "Zaista je nesvakidašnje"

Bolomboj se vratio na parket posle deset meseci, pa poručio: "Zaista je nesvakidašnje"

Telegraf pre 20 dana
Džoel Bolomboj dugo je čekao na povratak na parket posle vrlo teške povrede, konačno je to i dočekao. Američki centar je u pobedi Crvene zvezde protiv Zadra kročio na parket prvi put posle deset meseci. U martu prošle godine povredio se protiv Milana i… »
Bolomboj: Navijači Zvezde su neverovatni, brzo sam se prilagodio

Bolomboj: Navijači Zvezde su neverovatni, brzo sam se prilagodio

Sport klub pre 20 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džoel Bolomboj izjavio je crveno-bele posebnima čine podrška koju dobijaju od navijača i zajedništvo u ekipi. Zvezda je kao gost rutinski savladala Zadar u meču 16. kola grupe B ABA lige. Pre svog prvog meča posle duge pauze… »
Preokret za preokretom u Stožicama: Budućnost slomila Cedevitu Olimpiju u završnici!

Preokret za preokretom u Stožicama: Budućnost slomila Cedevitu Olimpiju u završnici!

B92 pre 20 dana
Košarkaši Budućnosti su 15. kolu ABA lige savladali Cedevita Olimpiju u Ljubljani 83:72 i učvrstili se na vrhu grupe B sa skorom 11:2. Publika u Areni Stožice prisustvovala je izuzetno neizvesnoj i borbenoj utakmici, u kojoj su se Cedevita Olimpija i… »
"Dobro je da sam morao da izrotiram": Saša Obradović se oglasio posle nove pobede Zvezde u ABA ligi

"Dobro je da sam morao da izrotiram": Saša Obradović se oglasio posle nove pobede Zvezde u ABA ligi

Večernje novosti pre 20 dana
TRENER košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je posle pobede protiv Zadra da je njegova ekipa odigrala koliko je bilo dovoljno da trijumfuje i dodao da bitno da crveno-beli zadrže dobar ritam u nastavku sezone. Photo: Bosna BH Telecom/Ednan… »
Budućnost slavila u derbiju 15. kola ABA lige, Olimpija pobedu ispustila u samoj završnici

Budućnost slavila u derbiju 15. kola ABA lige, Olimpija pobedu ispustila u samoj završnici

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Budućnosti savladali su Cedevita Olimpiju rezultatom 83:72 u derbi utakmici 15. kola ABA lige. Tek je podgorička ekipa u samoj završnici uspela da slomi otpor Slovenaca. Vodila se velika bitka tokom velikog dela utakmice, a na kraju je… »
Briga za Obradovića: Situacija sa Monekeom baš ne obećava!

Briga za Obradovića: Situacija sa Monekeom baš ne obećava!

Hot sport pre 20 dana
Potencijalno ozbiljan problem Čima Moneke je povređen u završnici meča sa Zadrom, Zvezda pobedila 80:67, a crveno-bele brine stanje pred duplo kolo Evrolige. Košarkaš Crvene zvezde napustio je igru u poslednjoj deonici nakon nezgodnog doskoka, posle… »
Evropski derbi u ABA ligi pripao šampionu Crne Gore!

Evropski derbi u ABA ligi pripao šampionu Crne Gore!

Sport klub pre 20 dana
Evropski derbi u 15. kolu ABA lige, okršaj Cedevita Olimpije i Budućnosti, ekipa koje sa uspehom brane ugled regiona u Evrokupu, posle velike borbe i odlične utakmice, pripao je šampionu Crne Gore – 83:72. Budućnost ima skor 11-2, Cedevita Olimpija 10-4… »
Užasna vest pred Monako! Povredio se jedan od najboljih igrača Crvene zvezde - evo šta se desilo!

Užasna vest pred Monako! Povredio se jedan od najboljih igrača Crvene zvezde - evo šta se desilo!

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Zadra ugostili su Crvenu zvezdu u 15. kolu ABA lige. Zvezda je na startu četvrte deonice imala plus 22, ali se baš u tim trenucima povredio Čima Moneke! Nezgodno je Moneke doskočio nakon čega je uz pomoć saigrača morao da napusti igru. Loša… »
Obradović nakon Zadra: Igrali smo koliko je bilo dovoljno za pobedu

Obradović nakon Zadra: Igrali smo koliko je bilo dovoljno za pobedu

Dnevnik pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu Zadra rezultatom 80:67 u meču 15. kola grupe B ABA lige. – Zaslužena pobeda. Igrali smo koliko je bilo dovoljno da pobedimo posle fizičkog i emotivnog pražnjenja u Milanu. Dobro je da sam mogao da… »
Obradović: "Dobro je da sa mogao da izrotiram"

Obradović: "Dobro je da sa mogao da izrotiram"

Sportske.net pre 20 dana
Saša Obradović nije bio opširan posle meča u Zadru i pobede njegovog tima od 67:80. Ekipa Crvene zvezde je odigrala onoliko koliko je trebalo da bi upisala i desetu pobedu ove sezone u AdmiralBet ABA ligi. "Zaslužena pobeda, mislim da smo igrali onoliko… »
Navijači Zvezde mogu da odahnu, Moneke potvrdio: „Dobro sam!“

Navijači Zvezde mogu da odahnu, Moneke potvrdio: „Dobro sam!“

Sport klub pre 20 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke potvrdio je da je dobro, nakon što je delovalo kao da se povredio tokom utakmice protiv Zadra. Zvezda je kao gost rutinski savladala Zadar u meču 16. kola grupe B ABA lige. Moneke je odigrao 14 minuta u pobedi, uz… »
Saša Obradović bez mnogo reči posle Zadra: Nije pomenuo ni povredu Monekea...

Saša Obradović bez mnogo reči posle Zadra: Nije pomenuo ni povredu Monekea...

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zadar sa 80:67 u 15. kolu ABA lige. Posle meča oglasio se trener Zvezde Saša Obradović: - Zaslužena pobeda. Igrali smo koliko je bilo dovoljno posle fizičkog i emotivnog pražnjenja u Milanu. Dobro je da sam mogao da… »
Rutinska pobeda Zvezde u Zadru: Crveno-beli se zagrejali za duplo kolo Evrolige

Rutinska pobeda Zvezde u Zadru: Crveno-beli se zagrejali za duplo kolo Evrolige

Dnevnik pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zadar u gostima 80:67 (21:22, 21:12, 26:12, 12:21) u 16. kolu regionalne B grupe ABA lige. Najzaslužniji za trijumf ekipe Saše Obradovića bili su Miler-Mekintajer sa 15 poena, Dejan Davidovac koji je upisao 13, uz osam… »
Briga za Zvezdu - Moneke se povredio?

Briga za Zvezdu - Moneke se povredio?

B92 pre 20 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke doživeo je povredu na meču sa Zadrom. Moneke je izašao iz igre u poslednjoj deonici, nakon što je nezgodno doskočio na nogu. Uz bolnu grimasu i muke sa hodanjem, otišao je na klupu za rezerve. Do tog momenta, na terenu… »

Vesti dana »