Povezane vesti
Sraman potez Nemca! Odbio da pruži ruku Srbinu, pa onda sve šokirao rečima
Telegraf pre 2 dana
Srpski MMA borac, Stefan Končar poražen je od Tamerlana Dulatova, polugom u prvoj rundi na događaju Oktagon 82 u Dizeldorfu! Dulatov je od početka meča krenuo agresivno i direktno, u nameri da povredi srpskog borca, koji je nakon prvog naleta, jedva… »
Pogledajte kako je Srbin poražen u Dizeldorfu, Dulatov mu umalo slomio ruku
Telegraf pre 1 dan
Srpski MMA boarc, Stefan Končar, nažalost je doživeo poraz na Oktagon 82 događaju koji je održan u Dizeldorfu! Momak iz MMA tima "Zovak", izgubio je prekidom u prvoj rundi od favorizovanog Tamerlana Dulatova, i to nakon što je preživeo furiozni nalet… »
Borio se u FNC, a sad brutalno onesvestio protivnika gušenjem na Oktagonu 82!
Telegraf pre 1 dan
Ljubitelji borilačkih sportova imali su priliku ove subote da uživaju u pravom MMA spektaklu, pošto je u Dizeldorfu održan veliki Oktagon 82! Imali smo priliku da gledamo zaista zanimljive mečeve, a jedan od njih posebno se istakao. Naime, u petom meču… »
Povezivali ga s FNC, sad se žestoko iznervirao zbog Srbina: "Ako mi još jednom kažeš da sam..."
Telegraf pre 1 dan
Dizeldorf će ove subote ugostiti sam krem evropske MMA scene, pošto će od 18.00, biti održan veliki Oktagon 82! Očekuje nas ukupno 12 odličnih, vrlo zanimljivih mečeva, a imaćemo priliku da vidimo i neka dobro poznata imena. Pre svega, u glavnoj borbi… »
Vesti dana »
Hrvat "ometlao" Nemca: Čilić "biciklom" častio Altmajera, bivši broj tri u drugom kolu
Telegraf pre 7 minutajoš 44 povezane
AMSS upozorava vozače na poledicu, kamioni na izlaz na graničnom prelazu Batrovci čekaju pet sati
N1 Info pre 27 minutajoš 10 povezanih