Povezane vesti
"Pitala sam ga: 'Zašto me maltretiraš?'": Pevačica iznela šokantnu istinu o saradnji sa Žikom Jakšićem
Mondo pre 18 sati
Pevačica Silvija Nedeljković stekla je veliku popularnost učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Iako je tada bila na pragu velike karijere, odlučila je da se povuče iz javnog života i danas živi mirno, daleko od reflektora, sa nekadašnjim… »
"Sreli smo se, pitala sam ga: Zašto si me maltretirao?" Silvija Nedeljković otkrila nepoznate detalje o saradnji sa Žikom…
Kurir pre 19 sati
Pevačica Silvija Nedeljković takmičila se u popularnom muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", gde se proslavila i preko noći postala miljenica nacije. Ipak, nedugo zatim, povukla se sa malih ekrana i sada živi daleko od očiju javnosti sa nekadašnjim… »
Vesti dana »
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Evropski lideri jednoglasno protiv Trampovog plana za Grenland, iz Nemačke stiže oštra rekacija: „Nećemo dozvoliti ucene“
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji: Evrodizel na pumpama od 27. januara
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 36 povezanih