Povezane vesti
"Pitala sam ga: 'Zašto me maltretiraš?'": Pevačica iznela šokantnu istinu o saradnji sa Žikom Jakšićem
Mondo 17.01.2026
Pevačica Silvija Nedeljković stekla je veliku popularnost učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Iako je tada bila na pragu velike karijere, odlučila je da se povuče iz javnog života i danas živi mirno, daleko od reflektora, sa nekadašnjim… »
"Sreli smo se, pitala sam ga: Zašto si me maltretirao?" Silvija Nedeljković otkrila nepoznate detalje o saradnji sa Žikom…
Kurir 17.01.2026
Pevačica Silvija Nedeljković takmičila se u popularnom muzičkom takmičenju " Zvezde Granda", gde se proslavila i preko noći postala miljenica nacije. Ipak, nedugo zatim, povukla se sa malih ekrana i sada živi daleko od očiju javnosti sa nekadašnjim… »
Vesti dana »
Hegset: Američke snage ubile iranskog zvaničnika umešanog u navodni atentat na Trampa
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 33 povezane
Blokade poljoprivrednika: Sastanak sa ministrom u Vladi Srbije, blokiran saobraćaj u Nemanjinoj
NIN pre 2 satajoš 12 povezanih
Kakav obrt! Dve najsnažnije zemlje EU ne podržavaju Trampa u ratu protiv Irana: Amerika izgubila dve milijarde dolara vojne opreme za četiri dana (video, foto)
Kurir pre 25 minutajoš 169 povezanih
Golman Matija Gočmanac doneo Vojvodini prolaz u polufinale Kupa Srbije
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih