Povezane vesti
Despot porastao, tata presrećan: Milan Vasić podelio neodoljiv trenutak sa sinom, ovo je raznežilo sve
Telegraf pre 24 dana
Milan Vasić dobio je pre nekoliko meseci sina Despota, a njegova sreća je zbog toga neizmerna što glumac često pokazuje u svojim objavama na društvenim mrežama. Glumac ne krije činjenicu da ga je roditeljstvo oplemenilo a u svojoj najnovijoj objavi… »
Leži na krevetu sa malim Despotom, pa ga ljubi: Neodoljiv prizor iz porodičnog doma Milana Vasića raznežio sve: "Da li meni…
Blic pre 24 dana
Milan Vasić se oženio u aprilu prošle godine. Njegova supruga Maja je 18 godina mlađa od njega i preferira diskretni život daleko od javnosti. Milan Vasić dobio je pre nekoliko meseci sina Despota, a sudeći po njegovoj najnovijoj objavi, mališan je vidno… »
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 41 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana