Povezane vesti
Asmin konačno priznao zašto je šutnuo Staniju: Maja mi je napravila haos u glavi, a ona je imala svoje greške
Kurir pre 25 dana
Gostujući u emisiji ''Magazin In'' Asmin Durdžić progovorio je o raskidu sa Stanijom Dobrojević, a Maja Marinković je odlučila da ga suoči sa istinom pred milionima. - Stanija koliko god da deluje vatreno i ludo, ona je privatno skroz draga osoba. Mirna… »
"Napravila je dve greške preko kojih ne mogu da pređem": Asmin progovorio o raskidu sa Stanijom Dobrojević
Mondo pre 24 dana
Asmin Durdžić, učesnik "Elite 9", otkrio je šta je bio okidač za raskid sa starletom Stanijom Dobrojević. Durdžić je gostovao u emisiji kod Sanje Marinković, gde je tom prilikom otvoreno govorio o odnosu sa Stanijom. "Stanija koliko god da deluje vatreno… »
Zbog ovoga su Asmin i Stanija raskinuli! On obelodanio sve, konačno priznao: "Preko toga nisam mogao da pređem"
Telegraf pre 24 dana
Asmin Durdžić, ušesnik Elite 9, gostovao je danas u emisiji kod Sanje Marinković. On je tom prilikom progovorio o odnosu sa Stanijom Dobrojević. Asmin je, između ostalog, otkrio šta je bio okidač za raskid sa njom. - Stanija koliko god da deluje vatreno… »
Ovo je glavni razlog zbog kog je Asmin raskinuo sa Stanijom. Durdžić konačno sve priznao: Preko toga nisam mogao da pređem!
Kurir pre 24 dana
Asmin Durdžić, ušesnik Elite 9, progovorio o odnosu sa Stanijom Dobrojević. Asmin je, između ostalog, otkrio šta je bio okidač za raskid sa njom. - Stanija koliko god da deluje vatreno i ludo, ona je privatno skroz draga osoba. Mirna, povučena, ustaje u… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 5 minutajoš 5 povezanih
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kecmanović preokretom protiv kvalifikanta došao do prve pobede u sezoni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana