Povezane vesti
Ustaški poklič na koncertu Tompsona zgrozio region: Splitskom dvoranom se orilo „Za dom spremni“
Telegraf 17.01.2026
U splitskoj dvorani Gripe sinoć, 16. januara održan je koncert kontroverznog pevača Marka Perkovića Thompsona. I ovaj put kao i prethodnih, kada je ovaj hrvatski pevač u pitanju bila je euforična i užarena atmosfera ali i skandal koji prati njegove… »
Novi ustaški dernek na Tompsonovom koncertu u Splitu! Punom dvoranom odjekuje "ustaše, ustaše": Pogledajte skandalozni snimak…
Kurir 17.01.2026
U splitskoj dvorani sinoć je na koncertu Marka Perkovića Tompsona održan novi ustaški dernek. Već uoči početka koncerta veći deo publike u dvorani skandirao je "ustaše, ustaše". Pogledajte kako je to izgledalo: Podsetimo, nedavno je u jednom kafiću u… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTV pre 23 minutajoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana
Danas hladno, sa pljuskovima širom Srbije: Spremite kišobrane za popodne, a od nedelje sledi obrt
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 4 povezane