Povezane vesti
Sada neko drugi cilja tripl-dabl: Denver niže pobede bez Jokića
Sport klub pre 1 dan
Nagetsi su na svom terenu savladali jednu od najslabijih ekipa u ligi, nošeni šuterskom klinikom Džamala Marija i svestranom partijom Erona Gordona. Žrtva su bili Vašington vizardsi (121:115), a kanadski bek ubacio je efikasna 42 poena (10/16 za dva, 5/8… »
Nikola Jokić gledao u čudu: Neverovatni Denver nastavlja da "melje" (video)
Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaši Denvera pobedili su na svom terenu ekipu Vašingtona rezultatom 121:115 (36:29, 26:34, 21:23, 38:29) u NBA ligi. FOTO: Tanjug/AP Snalazi se Denver neočekivano dobro dok Nikola Jokić leči povredu kolena, pa mu nikakav problem nije bio da savlada… »
Jokić i Vukčević iz prvog reda gledali Marijevu simultanku i novi trijumf Denvera
RTS pre 1 dan
Košarkaši Denvera pobedili su na svom terenu ekipu Vašingtona rezultatom 121:115 (36:29, 26:34, 21:23, 38:29) u NBA ligi. Snalazi se Denver neočekivano dobro dok Nikola Jokić leči povredu kolena, pa mu nikakav problem nije bio da savlada trenutno jednu… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft dogovorili prodaju NIS-a: Ministarka energetike Srbije
BBC News pre 18 minutajoš 37 povezanih
Završen sastanak na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dekan tvrdi da profesorka Jelena Kleut još ima posao
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Uhapšeni Piroćanac s kokainom i sumnjivim parama i Nišlija s marihuanom
Danas pre 53 minutajoš 27 povezanih
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 13 minutajoš 80 povezanih
Dobitnik NIN-ove nagrade za N1: U romanu "Karota" od svoga iskustva napravio sam nešto sasvim novo
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih