Povezane vesti
"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom" Pevač se razveo od supruge nakon 11 godina, a sad otkrio šok detalje: 15 sati nije…
Kurir pre 11 sati
Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen grupe " Beat Street", koja je devedesetih godina bila veoma popularna sada je progovorio o svojoj bivšoj ženi. Beba je bila pevačica i koreograf grupe "Beat Street", a sa Husom je godinama bila u vezi, a potom i… »
"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom" Pevač o braku sa bivšom: "Dojio sam bebu, ona po 15 sati nije bila tu"
Telegraf pre 11 sati
Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen popularne grupe "Beat Street", otvorio je dušu o svom privatnom životu i braku sa bivšom suprugom. Pevačica i koreograf grupe, Beba, bila je njegova partnerka tokom jedanaest godina, tokom kojih su dobili dete… »
"Prevario sam ženu sa 21 godinu mlađom": Pevač se razveo od supruge nakon 11 godina, a sad otkrio šok detalje: "Po 15 sati…
Blic pre 12 sati
Trenutni brak sa mlađom suprugom Andreom je skladan, uprkos razlici u godinama. Svestan je prisutnosti ljubomore u vezi, ali je vidi kao pozitivan činilac koji doprinosi dinamici odnosa. Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen grupe "Beat Street", koja… »
"Prevario sam ženu s 21 godinu mlađom": Pevač otkrio da bivša po 15 sati nije bila kući, sam ostajao s bebom
Mondo pre 12 sati
Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen grupe Beat Street, koja je devedesetih godina bila veoma popularna sada je progovorio o svojoj bivšoj ženi. Beba je bila pevačica i koreograf grupe "Beat Street", a sa Husom je godinama bila u vezi, a potom i u… »
Vesti dana »
Rusija slavi dok Tramp preti Evropi Kremlj u euforiji: "Savez je gotov!"
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih
Spektakl u Areni: Srbija i Mađarska u najvećem derbiju vaterpola, „delfini“ bez važnog igrača
Nova pre 17 minutajoš 52 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih
Indija dobila poziv od Trampa da se pridruži inicijativi Odbor za mir
Sputnik pre 1 satjoš 38 povezanih
Upozorenje na niske temperature i pojavu poledice na teritoriji Šumadije
Glas Šumadije pre 27 minutajoš 48 povezanih