Povezane vesti

"Nije bio uz bolesnog oca, došao je tek na sahranu": Ena Popov progovorila o bratu, njena deca ga nisu ni upoznala

"Nije bio uz bolesnog oca, došao je tek na sahranu": Ena Popov progovorila o bratu, njena deca ga nisu ni upoznala

Mondo pre 11 sati
Voditeljka Ena Popov retko otkriva detalje iz privatnog života, ali je jednom prilikom otkrila u kakvim je odnosima sa polubratom Đorđem i polusestrom Ksenijom koje je njihov otac dobio u prvom braku. Ena je istakla da je sa polubratom i polusestrom u… »
"Deca nam se ne poznaju, moj brat nije bio uz bolesnog oca" Ena Popov o porodičnom razdoru: Nije se ponašao dobro prema mojim…

"Deca nam se ne poznaju, moj brat nije bio uz bolesnog oca" Ena Popov o porodičnom razdoru: Nije se ponašao dobro prema mojim…

Kurir pre 11 sati
O privatnom životu voditeljke Ene Popov se malo toga zna. Iako ne voli da govori o porodici, Ena je otkrila u kakvim je odnosima sa polubratom Đorđem i polusestrom Ksenijom koje je njihov otac dobio u prvom braku. Ena je istakla da je sa polubratom i… »
"Deca nam se ne poznaju, moj brat nije bio uz bolesnog oca" Ena Popov o porodičnom razdoru: "Neka ponašanja ne odobravam"

"Deca nam se ne poznaju, moj brat nije bio uz bolesnog oca" Ena Popov o porodičnom razdoru: "Neka ponašanja ne odobravam"

Blic pre 13 sati
Ona održava korektan odnos sa svojim polubratom Đorđem i polusestrom Ksenijom. Ena smatra neke postupke svog brata prema roditeljima smatra neprimerenima. O privatnom životu voditeljke Ene Popov se malo toga zna. Iako ne voli da govori o porodici, Ena je… »

Vesti dana »