Povezane vesti
"Nije bio uz bolesnog oca, došao je tek na sahranu": Ena Popov progovorila o bratu, njena deca ga nisu ni upoznala
Mondo pre 22 dana
Voditeljka Ena Popov retko otkriva detalje iz privatnog života, ali je jednom prilikom otkrila u kakvim je odnosima sa polubratom Đorđem i polusestrom Ksenijom koje je njihov otac dobio u prvom braku. Ena je istakla da je sa polubratom i polusestrom u… »
"Deca nam se ne poznaju, moj brat nije bio uz bolesnog oca" Ena Popov o porodičnom razdoru: Nije se ponašao dobro prema mojim…
Kurir pre 22 dana
O privatnom životu voditeljke Ene Popov se malo toga zna. Iako ne voli da govori o porodici, Ena je otkrila u kakvim je odnosima sa polubratom Đorđem i polusestrom Ksenijom koje je njihov otac dobio u prvom braku. Ena je istakla da je sa polubratom i… »
"Deca nam se ne poznaju, moj brat nije bio uz bolesnog oca" Ena Popov o porodičnom razdoru: "Neka ponašanja ne odobravam"
Blic pre 22 dana
Ona održava korektan odnos sa svojim polubratom Đorđem i polusestrom Ksenijom. Ena smatra neke postupke svog brata prema roditeljima smatra neprimerenima. O privatnom životu voditeljke Ene Popov se malo toga zna. Iako ne voli da govori o porodici, Ena je… »
Vesti dana »
Vučić: Stiglo 2,479 miliona prijava za objekte, prva rešenja u februaru ili početkom marta
RTK pre 11 minutajoš 55 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju na sneg koji će padati večeras i jaku košavu u ostatku nedelje
OK radio pre 15 minutajoš 41 povezana
Pojačana kontrola teretnih vozila i autobusa od 9. do 15. februara
Plus online pre 2 satajoš 28 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 1 satjoš 4 povezane
Dodik: Narod Srpske rekao svoje, pred oktobarske izbore slika jasna
Sputnik pre 1 satjoš 24 povezane