Povezane vesti
"Bilo me je sramota što sedim sa Milicom Dabović": Radila u pekari da pokaže da može na pošten način da se zaradi
Mondo 18.01.2026
Manekenka Ivana Stanković može da se pohvali uspešnom karijerom u zemlji i inostranstvu, snimanju reklame sa Brusom Vilisom, ali i brojnim revijama koje je radila za najveće modne kuće. Nedavno se po medijima spekulisalo gde je, šta radi i čime se bavi… »
"Bilo me je sramota zbog Milice Dabović" Ivana Stanković o poslu u pekari i trafici: Htela sam da pokažem da može na pošten…
Kurir 18.01.2026
Život Ivane Stanković je kao film. Rođena je u Srbiji 1973, živela je kao i svi tinejdžeri osamdesetih, ne sluteći da će jednog dana njeno lice krasiti najpoznatije svetske časopise. Kao top-model je radila revije za najveće modne kuće, a njenoj lepoti i… »
Vesti dana »
Najtopliji Palić, Sombor, Zrenjanin i Kikinda - 36, Novi Sad - 35 stepeni
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih
Arhiv javnih skupova: U subotu u Beogradu, na skupu pristalica vlasti bilo 32.500 ljudi
Glas Šumadije pre 2 satajoš 21 povezana
Arnautović krenuo na Petkovića, svi morali da reaguju: Da li je ovo najveći skandal na Mundijalu?
Mondo pre 8 minutajoš 34 povezane