Povezane vesti

Sabalenka startovala pobedom na Australijan openu

Sabalenka startovala pobedom na Australijan openu

Politika pre 1 sat
Najbolja teniserka sveta plasirala se u drugo kolo. Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas na startu prvog grend slem turnira sezone u Melburnu pobedila Tjancou Rakotomangu… »
Olga Danilović savladala Venus Vilijams na startu Australijan opena

Olga Danilović savladala Venus Vilijams na startu Australijan opena

Politika pre 3 sata
Meč je trajao dva sata i 17 minuta. Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u prvom kolu u Melburnu pobedila Amerikanku Venus Vilijams 6:7 (5:7), 6:3, 6:4. Meč je trajao dva sata i 17 minuta. Danilović… »
Olga Danilović zaradila bogatstvo pobedom nad Venus Vilijams

Olga Danilović zaradila bogatstvo pobedom nad Venus Vilijams

Nova pre 6 sati
Olga Danilović, najbolja srpska teniserka, zaradila je bogatstvo pobedom nad Venus Vilijams prvog dana Australijan opena. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Olga je posle neverovatnog preokreta pobedila čuvenu 45-godišnju… »
Olga otkrila tajnu velikog preokreta: ''Pogledala sam se u ogledalo i rekla...''

Olga otkrila tajnu velikog preokreta: ''Pogledala sam se u ogledalo i rekla...''

Sportske.net pre 7 sati
Olga Danilović je uspešno startovala na Australijan openu, ali je u prvom kolu vodila veliku borbu protiv legendarne Venus Vilijams u prvom kolu. Dva sata i 19 minuta je trajao njihov meč, a Olga je u trećem setu uspela da od 0:4 dođe do 6:4 i pobede za… »
AO - Kineskinja priredila prvorazrednu senzaciju, Radukanu lako sa Savangkaev

AO - Kineskinja priredila prvorazrednu senzaciju, Radukanu lako sa Savangkaev

Sportske.net pre 7 sati
Kineska teniserka Baj Džosjuan plasirala se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melbunu, pošto je pobedila 44. teniserku sveta Anastasiju Pavljučenkovu iz Rusije posle tri seta, 6:4, 2:6, 7:6. Baj, 697. teniserka sveta, pobedila je posle… »
Preokret koji donosi bogatstvo: Poznato koliko je Olga zaradila nakon velike drame na Australijan openu!

Preokret koji donosi bogatstvo: Poznato koliko je Olga zaradila nakon velike drame na Australijan openu!

Hot sport pre 7 sati
Novac i bodovi stižu posle spektakla! Olga Danilović je na startu Australijan opena doživela pravu dramu protiv Amerikanke Venus Vilijams, ali je uspela da napravi spektakularan preokret i pobedi sa 2:1 u setovima (6:7(5), 6:3, 6:4). Starija od sestara… »
Samo je u drugom setu bilo gusto! Volton je uspeo da oznoji Alkaraza, ali ne više od toga... Karlos se plasirao u drugo kolo…

Samo je u drugom setu bilo gusto! Volton je uspeo da oznoji Alkaraza, ali ne više od toga... Karlos se plasirao u drugo kolo…

Kurir pre 8 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 79. igrača sveta Australijanca Adama Voltona posle tri seta, 6:3, 7:6, 6:2. On je u osmom gemu napravio brejk, koji mu je bio… »
Alkaras nije kiksnuo

Alkaras nije kiksnuo

Sputnik pre 8 sati
Najbolje plasirani teniser sveta Španac Karlos Alkaras plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je u prvom kolu u Melburnu pobedio Australijanca Adama Voltona 6:3, 7:6 (7:2), 6:2. Meč je trajao dva sata i pet minuta. Alkaras će u drugom kolu… »
Olgin vrisak je probudio ceo Melburn - tako to izgleda kada proradi srpski inat! Pogledajte kako je Srpkinja proslavila veliku…

Olgin vrisak je probudio ceo Melburn - tako to izgleda kada proradi srpski inat! Pogledajte kako je Srpkinja proslavila veliku…

Kurir pre 9 sati
Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se danas u drugo kolo Australijan opena, pošto je posle velikog preokreta pobedila Venus Vilijams posle tri seta 6:7, 6:3, 6:4. Teniserke su u prvom setu napravile po jedan brejk i odigran je taj-brejk, koji je… »
AO - Bonzi namučio Norija, Bublik lako sa Bruksbijem

AO - Bonzi namučio Norija, Bublik lako sa Bruksbijem

Sportske.net pre 9 sati
Britanski teniser Kameron Nori plasirao se danas u drugo kolo Australijan opena, pošto je pobedio 106. igrača sveta Francuza Benžamena Bonzija posle pet setova, 6:0, 6:7, 4:6, 6:3, 6:4. Nori, 28. teniser sveta, pobedio je posle tri sata i 39 minuta. On… »
"Kada smo izlazile na teren..." Olga Danilović nakon podviga protiv Venus Vilijams otvorila dušu!

"Kada smo izlazile na teren..." Olga Danilović nakon podviga protiv Venus Vilijams otvorila dušu!

Večernje novosti pre 9 sati
Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas u Melburnu da je srećna zbog pobede protiv Amerikanke Venus Vilijams u prvom kolu Australijan opena. FOTO: Tanjug/AP Danilović je posle preokreta savladala Vilijams 6:7 (5:7), 6:3, 6:4. - Nije bilo lako… »
Karlos Alkaraz utišao publiku u Melburnu

Karlos Alkaraz utišao publiku u Melburnu

Danas pre 10 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 79. igrača sveta Australijanca Adama Voltona posle tri seta, 6:3, 7:6, 6:2. Prvi teniser sveta pobedio je posle dva sata i pet minuta… »
AO - Alkaraz rutinskom pobedom krenuo po karijerni grend slem

AO - Alkaraz rutinskom pobedom krenuo po karijerni grend slem

Sportske.net pre 10 sati
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz plasirao se u drugo kolo Australijan opena i na taj način je uspešno započeo pohod na jedini grend slem trofej koji mu nedostaje. Španac, koji ima 22 godine, već je osvojio šest grend slem trofeja, po dva na Rolan… »
Nori se žestoko namučio, pa jedva pobedio Bonzija! Kameron se plasirao u drugo kolo Australijan opena, Bublik preslišao…

Nori se žestoko namučio, pa jedva pobedio Bonzija! Kameron se plasirao u drugo kolo Australijan opena, Bublik preslišao…

Kurir pre 9 sati
Britanski teniser Kameron Nori plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 106. igrača sveta Francuza Benžamena Bonzija posle pet setova, 6:0, 6:7, 4:6, 6:3, 6:4. On je šest puta oduzeo servis francuskom… »
Morao je propisno da se oznoji: Karlos Alkaraz u drugom kolu Australijan opena

Morao je propisno da se oznoji: Karlos Alkaraz u drugom kolu Australijan opena

Večernje novosti pre 9 sati
Najbolji teniser sveta Španac Karlos Alkaraz plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je danas u prvom kolu u Melburnu pobedio Australijanca Adama Voltona 6:3, 7:6 (7:2), 6:2. FOTO: Tanjug/AP Meč je trajao dva sata i pet minuta. Alkaraz će u… »
Đoković: 'Nije ovaj Australijan open sad ili nikad za mene'

BBC News pre 13 sati
Đoković je rekorder Australijan opena sa 10 osvojenih titula, a uoči početka ovogodišnjeg turnira imao je dosta vremena za pripreme. Dok se sprema za početak Australijan opena, Novak Đoković kaže da ne misli da mu je ovogodišnji turnir 'sad ili nikad' u… »

Radio 021 pre 13 sati
Đoković je rekorder Australijan opena sa 10 osvojenih titula, a uoči početka ovogodišnjeg turnira imao je dosta vremena za pripreme. Getty Images Novak Đoković maju puni 39 godina Dok se sprema za početak Australijan opena, Novak Đoković kaže da ne misli… »
Đoković: ‘Nije ovaj Australijan open sad ili nikad za mene’

Danas pre 13 sati
Dok se sprema za početak Australijan opena, Novak Đoković kaže da ne misli da mu je ovogodišnji turnir ‘sad ili nikad’ u potrazi za rekordnim 25. grend slem peharom. Srpski teniser je izjednačen na večnoj listi Australijankom Margaret Kort sa po 24… »

Južne vesti pre 13 sati
Getty Images Novak Đoković maju puni 39 godina Dok se sprema za početak Australijan opena, Novak Đoković kaže da ne misli da mu je ovogodišnji turnir ‘sad ili nikad’ u potrazi za rekordnim 25. grend slem peharom. Srpski teniser je izjednačen na večnoj… »

NIN pre 13 sati
Dok se sprema za početak Australijan opena, Novak Đoković kaže da ne misli da mu je ovogodišnji turnir 'sad ili nikad' u potrazi za rekordnim 25. grend slem peharom. Srpski teniser je izjednačen na večnoj listi Australijankom Margaret Kort sa po 24… »

Vesti dana »