Povezane vesti
Brnabić: Situacija vezana za NIS se privodi kraju, odbranićemo interese Srbije
NIN 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža ili… »
Ana Brnabić: Situacija u vezi sa NIS-om se privodi kraju
Sputnik 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija u vezi sa pregovorima oko „Naftne industrije Srbije“privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da… »
"Situacija sa NIS-om se privodi kraju"! Brnabić: Odbranićemo interese Srbije
Blic 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Euronews 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Telegraf 18.01.2026
Vesti dana »
Uhapšen lažni prodavac u Vrbasu: starici ukrao nakit, policija ga pronašla u Subotici
RTV pre 46 minutajoš 38 povezanih
Ozbiljna eskalacija: Tramp zapretio da će "razneti" najveće gasno polje na svetu
B92 pre 21 minutajoš 174 povezane
SAD: Sledi "najveći udar do sada"; "Smrt i razaranje će pasti s neba" FOTO/VIDEO
B92 pre 46 minutajoš 34 povezane
Fond PIO objavio rang-liste za besplatnu rehabilitaciju penzionera u banjama
NIN pre 2 satajoš 23 povezane