Povezane vesti
Brnabić: Situacija vezana za NIS se privodi kraju, odbranićemo interese Srbije
NIN pre 3 sata
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža ili… »
Ana Brnabić: Situacija u vezi sa NIS-om se privodi kraju
Sputnik pre 4 sati
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija u vezi sa pregovorima oko „Naftne industrije Srbije“privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da… »
"Situacija sa NIS-om se privodi kraju"! Brnabić: Odbranićemo interese Srbije
Blic pre 3 sata
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Euronews pre 3 sata
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Telegraf pre 4 sati
Vesti dana »
RHMZ upozorava na poledicu: U Novom Pazaru početak nedelje sunčan, ali hladan
IndeksOnline pre 27 minutajoš 38 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 57 minutajoš 11 povezanih
Kako Evropska unija planira da odgovori Trampu na pretnje carinama zbog Grenlanda
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih