Povezane vesti
Brnabić: Situacija vezana za NIS se privodi kraju, odbranićemo interese Srbije
NIN pre 23 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža ili… »
Ana Brnabić: Situacija u vezi sa NIS-om se privodi kraju
Sputnik pre 23 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija u vezi sa pregovorima oko „Naftne industrije Srbije“privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da… »
"Situacija sa NIS-om se privodi kraju"! Brnabić: Odbranićemo interese Srbije
Blic pre 23 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Euronews pre 23 dana
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Telegraf pre 23 dana
Vesti dana »
"Nikad nisam osetio ovako jak zemljotres..." Jeziva svedočenja građana nakon snažnog zemljotresa na Kosovu: "Mislio sam da će zidovi u zgradi da puknu"
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
ATP Roterdam: Hamad kao srećni dobitnik eliminisao 39. na svetu
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 4 povezane