Povezane vesti
Brnabić: Situacija vezana za NIS se privodi kraju, odbranićemo interese Srbije
NIN 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža ili… »
Ana Brnabić: Situacija u vezi sa NIS-om se privodi kraju
Sputnik 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija u vezi sa pregovorima oko „Naftne industrije Srbije“privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da… »
"Situacija sa NIS-om se privodi kraju"! Brnabić: Odbranićemo interese Srbije
Blic 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Euronews 18.01.2026
Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se situacija vezana za pregovore oko Naftne industrije Srbije privodi kraju. "Privodi se kraju, ali ja se ne bavim time tako da ne bih htela da pametujem, jer svaka reč može da oteža… »
Telegraf 18.01.2026
Vesti dana »
Evropski pokret: Srbija na pogrešnom putu na kome se sunovrat ubrzava
Radio 021 pre 2 satajoš 37 povezanih
"Postoji samo jedan razlog zašto su Iranci danas živi" Ponovo se oglasio Tramp, napeto uoči sutrašnjih pregovora, iranska vojska "drži prste na okidaču"
Kurir pre 25 minutajoš 32 povezane
Reporter Insajdera na prelazu Batrovci: Koliko se čeka prvog dana pune primene EES sistema i šta kažu putnici? (VIDEO)
Insajder pre 49 minutajoš 73 povezane
Vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru određen pritvor
N1 Info pre 9 minutajoš 22 povezane