Povezane vesti

Mirko Kodić dobio nacionalnu penziju: Evo koliko para će svakog meseca dobijati, oglasio se harmonikaš: "Znači mi, znam da…

Mirko Kodić dobio nacionalnu penziju: Evo koliko para će svakog meseca dobijati, oglasio se harmonikaš: "Znači mi, znam da…

Blic pre 4 sati
Govorio je o svom odricanju tokom mladosti i posvećenosti muzici od ranog detinjstva. Naveo je da je komponovao preko 200 kompozicija koje su obogatile srpski muzički folklor. Mirko Kodić, poznati srpski harmonikaš, dobio je nacionalnu penziju Republike… »
„Znači mi, neću biti bednik bez parčeta hleba“: Mirko Kodić o nacionalnoj penziji – evo koliko para će dobijati

„Znači mi, neću biti bednik bez parčeta hleba“: Mirko Kodić o nacionalnoj penziji – evo koliko para će dobijati

Nova pre 3 sata
Poznati srpski harmonikaš Mirko Kodić postao je nosilac nacionalne penzije Republike Srbije. Čovek koji je dobio priznanje za vrhunski doprinos kulturi gostovao je u emisiji „Puls Srbije“ i tom prilikom otkrio koliko mu ova kruna muzičke karijere značI… »
"Čestitala mi Ceca Ražnatović": Mirko Kodić iz novina saznao da je dobio nacionalnu penziju

"Čestitala mi Ceca Ražnatović": Mirko Kodić iz novina saznao da je dobio nacionalnu penziju

Mondo pre 4 sati
Mirko Kodić je dobio priznanje za vrhunski doprinos kulturi, a sada otkrio koliko mu ova kruna muzičke karijere značI: - Nacionalna penzija nama puno znači u starijim godinama. Meni ta penzija mnogo znači jer znam da neću doživeti duboku starost da… »
"Neću ostati bez parčeta hleba", Mirko Kodić dobio nacionalnu penziju: "Mnogo mi znači, to su godine odricanja"

"Neću ostati bez parčeta hleba", Mirko Kodić dobio nacionalnu penziju: "Mnogo mi znači, to su godine odricanja"

Telegraf pre 4 sati
Poznati srpski harmonikaš Mirko Kodić postao je nosilac nacionalne penzije Republike Srbije, priznanja koje se dodeljuje za vrhunski doprinos kulturi. Kodić je sada istakao koliko mu ova nagrada znači u zrelim godinama. - Nacionalna penzija nama puno… »
Mirko Kodić dobio nacionalnu penziju, evo o kom iznosu je reč! Harmonikaš ne krije oduševljenje: Znači mi, znam da neću…

Mirko Kodić dobio nacionalnu penziju, evo o kom iznosu je reč! Harmonikaš ne krije oduševljenje: Znači mi, znam da neću…

Kurir pre 4 sati
Poznati srpski harmonikaš Mirko Kodić postao je nosilac nacionalne penzije Republike Srbije. Čovek koji je dobio priznanje za vrhunski doprinos kulturi gostovao je u emisiji " Puls Srbije" i tom prilikom otkrio koliko mu ova kruna muzičke karijere značI… »

Vesti dana »