Povezane vesti

"Tukao me je kaišem" Pevač bio žrtva porodičnog nasilja, izneo potresne detalje: "Ocu sam sve oprostio"

"Tukao me je kaišem" Pevač bio žrtva porodičnog nasilja, izneo potresne detalje: "Ocu sam sve oprostio"

Blic pre 1 dan
On je otvoreno podelio svoja sećanja na kažnjavanje od strane oca i bol koja su ta iskustva ostavila. Istakao je da je pobornik nenasilja Pevač Husa Alijević progovorio je o bolnim temama, te se prisetio kako ga je otac tukao u detinjstvu, ali mu je s… »
"Tukao me je kaišem i praherom": Husa izneo detalje stravičnog nasilja koje je proživljavao

"Tukao me je kaišem i praherom": Husa izneo detalje stravičnog nasilja koje je proživljavao

Mondo pre 18 sati
Pevač Husein Alijević poznatiji kao Husa otvorio je dušu i govorio o svom detinjstvu. Husa je otkrio da mu odrastanje ni malo nije bilo lako i da je preživljavao nasilje. "Doživeo sam nasilje od oca, tukao me je kaišem standardno, ali i praherom, onim… »
"Tukao me je kaišem, praherom..." Husa otkrio da je bio žrtva nasilja, progovorio o potresnim detaljima iz detinjstva

"Tukao me je kaišem, praherom..." Husa otkrio da je bio žrtva nasilja, progovorio o potresnim detaljima iz detinjstva

Kurir pre 20 sati
Husein Alijević poznatiji kao Husa otvorio je dušu i govorio o svom detinjstvu. Husa je otkrio da mu odrastanje ni malo nije bilo lako i da je preživljavao nasilje. - Doživeo sam nasilje od oca, tukao me je kaišem standardno, ali i praherom, onim čime se… »
"Tukao me je kaišem", pevač otkrio potresne detalje porodičnog nasilja: "Ocu sam oprostio, ali nisam zaboravio"

"Tukao me je kaišem", pevač otkrio potresne detalje porodičnog nasilja: "Ocu sam oprostio, ali nisam zaboravio"

Telegraf pre 19 sati
Pevač Husein Alijević Husa prisetio se teških trenutaka iz detinjstva kada je trpeo porodično nasilje, ističući da je svom ocu oprostio, ali da bolna sećanja ne mogu biti izbrisana. - Jesu. Oprostio sam ocu, ali nisam mu zaboravio. Jasno mi je da je bio… »

Vesti dana »