Povezane vesti
Na samrti od Lepe Brene tražio jedno, ono što joj je rekao promenilo joj čitav život: "Seti me se i upali mi sveću"
Mondo pre 48 minuta
Muzička zvezda Lepa Brena podelila je nesvakidašnju priču iz svog detinjstva gostujući u podkastu Vostcast 100 - susret sa nepoznatim starijim čovekom koji joj je, kako tvrdi, još tada prorekao veliku slavu, bogatstvo i uspeh. Brena se prisetila da je… »
"Sačekaj, ideš kod Brene": Poznata pevačica otkrila kako joj je Lepa Brena pomogla na početku karijere
Mondo pre 10 sati
Na samom početku karijere, dok još nije imala ni novca ni raskošnu garderobu kakvu danas poseduje, Rada Manojlović pred jedan od najvažnijih nastupa doživela je pravi šok – nije imala haljinu za novogodišnji Grand. Mlada pevačica tada nije bila u… »
Kad nemaš ništa, pojavi se Brena: Ovako je pevačica pomogla Radi kad nije imala šta da obuče za snimanje novogodišnje emisije…
Kurir pre 14 sati
Na samom početku karijere, dok još nije imala ni novca ni raskošnu garderobu kakvu danas poseduje, Rada Manojlović pred jedan od najvažnijih nastupa doživela je pravi šok – nije imala haljinu za novogodišnji Grand. Mlada pevačica tada nije bila u… »
Vesti dana »
Preminuo Miroslav Mika Aleksić, učitelj glume protiv kog se vodio krivični postupak
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 30 povezanih
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 48 minutajoš 104 povezane
Instagram nalozi redakcije Nova suspendovani, portal Radar ostao bez naloga
Vreme pre 8 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 53 povezane
Medvedev: SAD se spremaju da napadnu Grenland – NATO je gotov
Vesti online pre 33 minutajoš 21 povezana