Povezane vesti
"Čuo sam se sa Anom Bekutom" Uhvatili smo Milija na aerodromu, progovorio o incidentu u Čačku i koleginici
Blic pre 21 dana
Incident su osudili predsednik države Ana je uprkos neprijatnosti nastavila nastup, te je pevala u kombiju Ekipa "Blica" uhvatila je kompozitora Aleksandra Milića Milija na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Mili je bio sportski obučen, a sa sobom je… »
"Čuo sam se sa Anom Bekutom" Aleksandar Milić Mili o pevačici nakon incidenta na novogodišnjem koncertu u Čačku
Kurir pre 21 dana
Aleksandar Milić Mili nakon što je sleteo u Beograd, za domaće medije je otkrio da li se čuo sa Anom Bekutom nakon napada u Čačku kada ju je grupa ljudi gađala grudvama i ledenicama. Mili je kratko i jasno otkrio da li je se čuo sa pevačicom i kako se… »
Poznato u kakvom je stanju Ana Bekuta nakon incidenta u Čačku: Prijatelj pevačice otkrio da se čuo sa njom
Mondo pre 21 dana
Aleksandar Milić Mili danas je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Kompozitor je bio sportski obučen - braon jakna i trenerka, dok je pored sebe vukao veliki crni kofer. Na dolasku je Mili progovorio i o koleginici Ani Bekuti, koja je nedavno… »
"Čuo sam se sa Anom Bekutom," Mili otkrio kako se pevačica oseća nakon incidenta u Čačku
Telegraf pre 21 dana
Aleksandar Milić Mili danas je sleteo na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Kompozitor je bio sportski obučen - braon jakna i trenerka, dok je pored sebe vukao veliki crni kofer. Na dolasku je Mili progovorio i o koleginici Ani Bekuti, koja je nedavno… »
Vesti dana »
Stižu nam zahlađenje i jak vetar, sneg moguć i u nizijama: Meterolog najavljuje veliku promenu nakon Sretenja
Pravda pre 6 satijoš 33 povezane
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Japan: stranka Sanae Takaiči osvojila apsolutnu većinu na izborima
Politika pre 2 satajoš 26 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Lavrov: Rusija ne namerava da napadne Evropu, ali je spremna da vojno odgovori
RTV pre 48 minutajoš 24 povezane