Povezane vesti
"Pokušao sam sebi da oduzmem život" Pevač bio u teškoj depresiji, ovako priča o teškom periodu: "Shvatio sam da sa one druge…
Blic pre 1 dan
Rok pevač Vukašin Brajić široj javnosti je postao poznat nakon učešća u "Operaciji trijumf" 2008. godine u kojoj je osvojio drugo mesto, a nakon toga se povukao iz javnosti. Međutim, nastavio je da se bavi muzikom i nakon učešće u popularnom programu, a… »
"Pokušao sam sebi da oduzmem život", naš pevač o teškoj depresiji i mučnom životnom periodu: "Shvatio sam..."
Telegraf pre 1 dan
Rok muzičar Vukašin Brajić stekao je veliku popularnost 2008. godine kao jedan od najzapaženijih učesnika muzičkog šou-programa "Operacija trijumf", u kojem je osvojio drugo mesto. Iako je tada bio u centru pažnje, pevač se vremenom povukao iz javnosti… »
"Pokušao sam sebi da oduzmem život" Pevač o teškoj depresiji i posledicama: To je momenat kada sam shvatio...
Kurir pre 1 dan
Vukašina Brajića svi znaju iz popularnog rijalitija " Operacija trijumf". Kao mladi muzičar osvojio je srca mnogih devojaka, a nakon rijalitija gotovo potpuno se povukao iz javnosti. Naime, Vukašin je nedavno u jednom podkastu otkrio da je sebi prošle… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft dogovorili prodaju NIS-a: Ministarka energetike Srbije
BBC News pre 55 minutajoš 40 povezanih
Jelena Kleut za Insajder: Uprkos mogućim teškim konsekvencama, građani ne smeju da ćute (VIDEO)
Insajder pre 54 minutajoš 33 povezane
Uhapšena dvojica iz Niša i Pirota – nađeni kokain, marihuana i novac
Južne vesti pre 1 satjoš 29 povezanih