Povezane vesti
Džejms Kameron pobesneo zbog pitanja o Titaniku: „Ne pitajte me o toj prokletoj dasci!“
Nova 18.01.2026
Džejms Kameron, danas 71-godišnji reditelj poznat po hitovima poput "Terminatora" i "Avatara" frustrirano je reagovao na ponovljeno pitanje o kraju filma "Titanik". „Ne pitajte me o toj prokletoj dasci, ljudi!“, rekao je Kameron kada se tema ponovo… »
"Ne pitajte me o toj prokletoj dasci, ljudi!" Džejms Kameron pobesneo zbog pitanja o "Titaniku" koje ga decenijama proganja
Kurir 18.01.2026
Džejms Kameron, danas 71-godišnji reditelj poznat po hitovima poput "Terminatora" i "Avatara" frustrirano je reagovao na ponovljeno pitanje o kraju filma "Titanik". "Ne pitajte me o toj prokletoj dasci, ljudi!", rekao je Kameron kada se tema ponovo… »
Vesti dana »
Više od 50 opozicionih poslanika traži od Macuta da razreši ministarku Paunović
Radio 021 pre 13 minutajoš 71 povezana
Vlada Srbije dodatno smanjila akcize na gorivo za ukupno 20 odsto: Najavljene i nove mere za zaštitu standarda građana Akcize na gorivo
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 32 povezane
Hitna upozorenja RHMZ: Nevreme zahvata zapadnu i jugozapadnu Srbiju
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 56 povezanih
Problem za Argentinu pred finale SP, FIFA reaguje zbog transparenta koji je podigao prašinu
Dnevnik pre 58 minutajoš 160 povezanih
Potpisan memorandum o saradnji na projektu Đerdap 3 i najavljena gasna interkonekcija
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih