Povezane vesti

Vučić: Sramota me je licemerja onih koji kažu da nisu isto Kosovo i Grenland

Vučić: Sramota me je licemerja onih koji kažu da nisu isto Kosovo i Grenland

Sputnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je međunarodno pravo porušeno, a povodom planova američkog predsednika Donalda Trampa sa Grenlandom rekao je da će biti oprezan kada govori o toj temi, ali i da ga je sramota licemerja onih koji kažu da… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u telefonskom obraćanju na TV Informer: Međunarodno pravo porušeno, sramota me je licemerja…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u telefonskom obraćanju na TV Informer: Međunarodno pravo porušeno, sramota me je licemerja…

Dnevnik pre 4 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je međunarodno pravo porušeno, a povodom planova američkog predsednika Donalda Trampa sa Grenlandom rekao je da će biti oprezan kada govori o toj temi, ali i da ga je sramota licemerja onih… »
"Neko će nekad morati Srbima da se: Izvini’’ Vučić: "Sramota me je mišljenja i nekih u Srbiji da Kosovo i Grenland nisu isto"…

"Neko će nekad morati Srbima da se: Izvini’’ Vučić: "Sramota me je mišljenja i nekih u Srbiji da Kosovo i Grenland nisu isto"…

Blic pre 6 sati
Predsednik Vučić je rekao da je srušeno međunarodno pravo, ali je barem pošteno postavljeno. Dodao je da je ranije bio "potuljeni razbojnički svet u kojem razbojniku ne možete reći da je razbojnik". Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je i… »

Vesti dana »