Povezane vesti
Vučić: Sramota me je licemerja onih koji kažu da nisu isto Kosovo i Grenland
Sputnik pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je međunarodno pravo porušeno, a povodom planova američkog predsednika Donalda Trampa sa Grenlandom rekao je da će biti oprezan kada govori o toj temi, ali i da ga je sramota licemerja onih koji kažu da… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u telefonskom obraćanju na TV Informer: Međunarodno pravo porušeno, sramota me je licemerja…
Dnevnik pre 4 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je međunarodno pravo porušeno, a povodom planova američkog predsednika Donalda Trampa sa Grenlandom rekao je da će biti oprezan kada govori o toj temi, ali i da ga je sramota licemerja onih… »
"Neko će nekad morati Srbima da se: Izvini’’ Vučić: "Sramota me je mišljenja i nekih u Srbiji da Kosovo i Grenland nisu isto"…
Blic pre 6 sati
Predsednik Vučić je rekao da je srušeno međunarodno pravo, ali je barem pošteno postavljeno. Dodao je da je ranije bio "potuljeni razbojnički svet u kojem razbojniku ne možete reći da je razbojnik". Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je i… »
Vesti dana »
Vaterpolisti Srbije pod pritiskom u večitom klasiku protiv Mađarske - pobeda vodi u polufinale
RTS pre 17 minutajoš 52 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih
Preokret u Srbiji! Stiže otopljenje, biće i 12 stepeni: Evo kada se očekuje sneg, moguće i ledeno zahlađenje
Telegraf pre 1 satjoš 47 povezanih