Повезане вести

Хоспитализован Пирс Морган

Хоспитализован Пирс Морган

Б92 18.01.2026
Водитељ Пирс Морган је хоспитализован након пада у Лондону. Моргану је оперисан кук, а он се тренутно опоравља у болници, наводи Сан. Познати водитељ је објавио ову вест на својим друштвеним мрежама у недељу поподне, уз… »
(ФОТО) Водитељ Пирс Морган доживео незгоду

(ФОТО) Водитељ Пирс Морган доживео незгоду

Н1 Инфо 18.01.2026
Британски водитељ Пирс Морган објавио је на КС да је подвргнут операцији. Бивши водитељ емисије „Добро јутро, Британијо“, а сада аутор подкаста " Пиерс Морган Унценсоред" рекао је фановима да је поломио бутну кост и да је морао… »
Чувени водитељ морао хитно на операцију након пада: Нападао Меган Маркл и Новака, а за нови кук оптужио Трампа

Чувени водитељ морао хитно на операцију након пада: Нападао Меган Маркл и Новака, а за нови кук оптужио Трампа

Мондо 18.01.2026
Британски водитељ, Пирс Морган је у недељу поподне обавестио пратиоце о свом здравственом стању путем друштвених мрежа, објавивши фотографију из болничког кревета. На Инстаграму се нашалио се да је Нова година "почела сјајно"… »
Хоспитализован Пирс Морган: Тешко повређен познати водитељ (фото)

Хоспитализован Пирс Морган: Тешко повређен познати водитељ (фото)

Вечерње новости 18.01.2026
ВОДИТЕЉ Пирс Морган хоспитализован након пада са степеница у једном лондонском хотелу. Фото: Принтсцреен - УДАРНЕ ВЕСТИ! 1. Пао на малом степенику 2. У ресторну хотела у Лондону 3. Поломљена бутна кост 4. Толико је лоше да ми… »
Чувени водитељ морао хитно на операцију: „Кривим Трампа“ (ФОТО)

Чувени водитељ морао хитно на операцију: „Кривим Трампа“ (ФОТО)

Нова 18.01.2026
Британски новинар и водитељ Пирс Морган (60) опоравља се у болници након што је доживео озбиљну повреду кука и то због, како сам каже, “малог степеника” у једном лондонском ресторану. Морган је у недељу поподне обавестио… »
Чувени водитељ морао хитно на операцију: Пао низ степеник па доживео озбиљну повреду

Чувени водитељ морао хитно на операцију: Пао низ степеник па доживео озбиљну повреду

Курир 18.01.2026
Британски новинар и водитељ Пирс Морган (60) опоравља се у болници након што је доживео озбиљну повреду кука и то због, како сам каже, “малог степеника” у једном лондонском ресторану. Морган је у недељу поподне обавестио… »

Вести дана »