Povezane vesti

"Opadala mi je kosa i ugojila sam se" Pevačica godinama vodila bitku za potomstvo, pa posle 6 godina vantelesnom oplodnjom…

"Opadala mi je kosa i ugojila sam se" Pevačica godinama vodila bitku za potomstvo, pa posle 6 godina vantelesnom oplodnjom…

Blic pre 23 sata
Objavila je na Instagramu svoje iskustvo s procesom i emotivnim trenucima. Uz pomoć vantelesne oplodnje, dobila je ćerku Anđeliju. Pevačica Nela Vidaković vodila je bitku za potomstvo, a nakon šest godina je dobila ćerku uz pomoć vantelesne oplodnje o… »
"Primala sam 16 infuzija u jednom trenutku, kosa je opadala, mršavila sam" Pevačica zatrudnela vantelesnom oplodnjom, posle 6…

"Primala sam 16 infuzija u jednom trenutku, kosa je opadala, mršavila sam" Pevačica zatrudnela vantelesnom oplodnjom, posle 6…

Kurir pre 23 sata
Pevačica Nela Vidaković nakon šest godina vođenja bitke za potomstvo dobila je ćerkicu uz pomoć vantelesne oplodnje. Ona je sada njena najveća sreća u životu, a o dugoj i mučnoj borbi je otvoreno govorila. - Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobili smo… »
"Primala sam i 16 infuzija..." Pevačica vodila bitku za potomstvo, pa do detalja opisala šta je prošla

"Primala sam i 16 infuzija..." Pevačica vodila bitku za potomstvo, pa do detalja opisala šta je prošla

Telegraf pre 23 sata
Pevačica Nela Vidaković vodila je bitku za potomstvo, a nakon šest godina je dobila ćerku uz pomoć vantelesne oplodnje o čemu je otvoreno govorila. - Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobili smo našu ćerku Anđeliju - napisala je Nela u jednoj objavi na… »

Vesti dana »