Povezane vesti

Milica Milša operisala rak, sad sa suzama u očima progovorila o borbi sa opakom bolešću: "Dobila sam rezultate"

Milica Milša operisala rak, sad sa suzama u očima progovorila o borbi sa opakom bolešću: "Dobila sam rezultate"

Blic pre 22 sata
Milica ističe značaj pravovremene dijagnoze i preventivnih pregleda. Njen suprug Žarko pružio joj je punu podršku tokom ovog izazovnog perioda. Milica Milša nedavno je imala dve hitne operacije, nakon što joj je ustanovljen bazocelularni karcinom kože na… »
Milica Milša operisala rak pa sada javno progovorila o svojoj borbi: "Kozmetičarka je prva videla to..."

Milica Milša operisala rak pa sada javno progovorila o svojoj borbi: "Kozmetičarka je prva videla to..."

Kurir pre 22 sata
Glumica Milica Milša pred kraj 2025. godine otkrila je da je imala operaciju nakon što je na tretmanu kod kozmetičarke uočeno da ima sumnjive promene na koži. Reč je o beningom tumoru,a kako je reagovala na vreme izbegla je bilo kakve komplikacije. Sada… »
"Primetila je moja kozmetičarka..." Milica Milša o svojoj borbi sa karcinomom: Uputila svima ovaj apel

"Primetila je moja kozmetičarka..." Milica Milša o svojoj borbi sa karcinomom: Uputila svima ovaj apel

Telegraf pre 22 sata
Glumica Milica Milša nedavno je imala operaciju karcinoma. Ona se brzo vratila normalnom životu a sada je progovorila sa čime se susrela i kako je saznala da ima zdravstveni problem. - Hvala Bogu dobro sam, kada se to desilo ja sam odmah apelovala. Moja… »

Vesti dana »