Povezane vesti
„Dejan Savić za mene nije Srbin, niti sam ja za njega Hrvat – da ne upotrebljavam teže izraze“
Nova pre 10 sati
Ivica Tucak, selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske, održao je veoma važnu lekciju na temu ljudskosti kroz prijateljstvo sa Dejanom Savićem. Srbija i Hrvatska su svetske velesile u vaterpolu, a u red kandidata za medalje na velikim takmičenjima… »
"Dejan Savić za mene nije Srbin, da ne upotrebljavam teže reči": Ivica Tucak svima očitao lekciju
Mondo pre 17 sati
Hrvatska, Srbija i Crna Gora uvek su favoriti na velikim vaterpolo takmičenjima. Iako ljuti rivali u bazenu, godinama se gradio odnos pun poštovanja među reprezentativcima, ali i trenerima. Neki su saigrači u evropskim klubovima, dok treneri respektuje… »
Vesti dana »
"Naš narod pokušava da se saživi sa praznikom" Danas je Bogojavljanje: Ko pliva za Časni krst i koja je simbolika tog običaja
Blic pre 26 minutajoš 3 povezane
Pa, gde na Krstovdan!? Ceo svet bruji o onome što je uradio Dušan Mandić
Večernje novosti pre 11 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za 19. januar: Pred nama ledeni dan, temperatura i do -11, najavljen novi talas padavina
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
(Foto, video) Veliki požar na Altini! Zapalio se stan, ulica puna vatrogasaca: Šestoro ljudi prevezeno na VMA!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana