Povezane vesti

GAĐALI KARTON, A ZABORAVIILI AUTO-PUT: NA KRSTOVDAN PONIŽAVAN LIK ČOVEKA KOJI JE ČAČAK SPOJIO SA SVETOM

GAĐALI KARTON, A ZABORAVIILI AUTO-PUT: NA KRSTOVDAN PONIŽAVAN LIK ČOVEKA KOJI JE ČAČAK SPOJIO SA SVETOM

Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
jajima gađali kartonsku tablu sa karikaturom njegovog lika. Vučić je podsetio da je danas Krstovdan – dan strogog posta, i poručio da su „jaja mogli da sačuvaju i daju nekome ko ih nema dovoljno“. „Ali dobra stvar u svemu je da oni žive u izobilju“… »
(Video) "Jaja su mogli da daju nekome ko ih nema" Oglasio se Vučić nakon što je na protestu u Čačku gađana slika sa njegovim…

(Video) "Jaja su mogli da daju nekome ko ih nema" Oglasio se Vučić nakon što je na protestu u Čačku gađana slika sa njegovim…

Blic pre 24 dana
Vučić je na svom Instagram nalogu objavio video snimak sa protesta u Čačku "Mi moramo da budemo drugačiji, da ih ne mrzimo zbog svega što su našoj zemlji uradili" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon što su na protestu u Čačku demonstranti… »
Vučić o protestu u Čačku: Gađanje jajima otkriva blokaderski program (video)

Vučić o protestu u Čačku: Gađanje jajima otkriva blokaderski program (video)

Euronews pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da dešavanja na protestu u Čačku kada je njegov lik gađan jajima "otkriva blokaderski program" i pozvao pristalice da budu drugačije. "Danas je Krstovdan, dan strogog posta. Ne za one koji su se… »
Vučić: Mi moramo da budemo drugačiji od onih koji su danas protestovali u Čačku

Vučić: Mi moramo da budemo drugačiji od onih koji su danas protestovali u Čačku

Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da dešavanja na protestu u Čačku kada je njegov lik gađan jajima"otkriva blokaderski program" i pozvao pristalice da budu drugačije. "Danas je Krstovdan, dan strogog posta. Ne za one koji su se… »

Vesti dana »