Povezane vesti
GAĐALI KARTON, A ZABORAVIILI AUTO-PUT: NA KRSTOVDAN PONIŽAVAN LIK ČOVEKA KOJI JE ČAČAK SPOJIO SA SVETOM
Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
jajima gađali kartonsku tablu sa karikaturom njegovog lika. Vučić je podsetio da je danas Krstovdan – dan strogog posta, i poručio da su „jaja mogli da sačuvaju i daju nekome ko ih nema dovoljno“. „Ali dobra stvar u svemu je da oni žive u izobilju“… »
(Video) "Jaja su mogli da daju nekome ko ih nema" Oglasio se Vučić nakon što je na protestu u Čačku gađana slika sa njegovim…
Blic pre 22 sata
Vučić je na svom Instagram nalogu objavio video snimak sa protesta u Čačku "Mi moramo da budemo drugačiji, da ih ne mrzimo zbog svega što su našoj zemlji uradili" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon što su na protestu u Čačku demonstranti… »
Vučić o protestu u Čačku: Gađanje jajima otkriva blokaderski program (video)
Euronews pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da dešavanja na protestu u Čačku kada je njegov lik gađan jajima "otkriva blokaderski program" i pozvao pristalice da budu drugačije. "Danas je Krstovdan, dan strogog posta. Ne za one koji su se… »
Vučić: Mi moramo da budemo drugačiji od onih koji su danas protestovali u Čačku
Telegraf pre 21 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da dešavanja na protestu u Čačku kada je njegov lik gađan jajima"otkriva blokaderski program" i pozvao pristalice da budu drugačije. "Danas je Krstovdan, dan strogog posta. Ne za one koji su se… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo u vlasništvu za pet odsto
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 40 povezanih
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 1 satjoš 33 povezane
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 49 minutajoš 82 povezane