Повезане вести

"Гребала сам га по лицу..." Брена се потукла једном приликом: Овако је била увучена у свађу. "Рекао ми је..."

"Гребала сам га по лицу..." Брена се потукла једном приликом: Овако је била увучена у свађу. "Рекао ми је..."

Телеграф пре 1 дан
Музичка звезда Лепа Брена гостовала је у подкасту где је причала на бројне теме. Певачица се присетила детињства и одрастања али и једне туче. Она је испричала како се потукла са једним учеником, желећи да покаже да ако је… »
"Гребала сам га по лицу, био је сав крвав" Лепа Брена проговорила о тучи коју је имала: "Дечко ми је пришао и рекао 'Марш…

"Гребала сам га по лицу, био је сав крвав" Лепа Брена проговорила о тучи коју је имала: "Дечко ми је пришао и рекао 'Марш…

Блиц пре 1 дан
Говорећи о детињству, присетила се инцидента у основној школи када се потукла с другаром из разреда. Објаснила је да је током свађе показала храброст и одлучност, што су препознала и остала деца. Музичка звезда Лепа Брена… »
"Тада смо се озбиљно потукли, сав је био крвав" Лепа Брена открила - Никада није дозволила да је понизе, присетила се…

"Тада смо се озбиљно потукли, сав је био крвав" Лепа Брена открила - Никада није дозволила да је понизе, присетила се…

Курир пре 1 дан
Музичка звезда Лепа Брена гостовала је у емисији младих инфлуенсера, под називом "Вошткаст", где је открила непознате детаље из живота. Она је говорила о разним темама, те открила да је као дете била јако живахна и нсташна, као… »

Вести дана »