Povezane vesti
Bivšu zadrugarku dečko ostavio na početku trudnoće! Sve se preokrenulo preko noći: "Dobijam jake injekcije"
Telegraf pre 15 sati
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla, u drugom je stanju i nosi devojčicu. Sada je otkrila da nije sa ocem deteta. - Da trudna sam, ali nisam sa ocem svog deteta. Nakon što sam saznala da sam trudna, otac mog deteta je postao totalno druga… »
Dečko je ostavio na početku trudnoće: Bivša rijaliti učesnica se slomila, dobija jake injekcije
Mondo pre 18 sati
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla, u drugom je stanju i nosi devojčicu, a kako je sada istakla, više nije u emotivnoj vezi sa ocem deteta. "Da trudna sam, ali nisam sa ocem svog deteta. Nakon što sam saznala da sam trudna, otac mog deteta je… »
Bivšu rijaliti učesnicu dečko ostavio na početku trudnoće. Sve se preokrenulo preko noći, sve priznala javno: "Ležim, dobijam…
Blic pre 20 sati
Istakla je da trenutno nije u ljubavnoj vezi sa ocem deteta, ali su u korektnoj komunikaciji. Naglasila je izazove kroz koje prolazi tokom trudnoće, uključujući zdravstvene tretmane i hormonske promenjive. Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla… »
Bivšu rijaliti učesnicu dečko ostavio na početku trudnoće. Otkrila sve detalje, preko noći se sve promenilo: Ležim, dobijam…
Kurir pre 19 sati
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla, u drugom je stanju i nosi devojčicu, a kako je sada istakla, više nije u emotivnoj vezi sa ocem deteta. - Da trudna sam, ali nisam sa ocem svog deteta. Nakon što sam saznala da sam trudna, otac mog deteta… »
Vesti dana »
Đedović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo u vlasništvu za pet odsto
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 27 povezanih
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 25 povezanih
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Radio sto plus pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp povezao nedobijanje Nobelove nagrade za mir sa Grenlandom
BBC News pre 23 minutajoš 77 povezanih