Povezane vesti

Bivšu zadrugarku dečko ostavio na početku trudnoće! Sve se preokrenulo preko noći: "Dobijam jake injekcije"

Bivšu zadrugarku dečko ostavio na početku trudnoće! Sve se preokrenulo preko noći: "Dobijam jake injekcije"

Telegraf pre 15 sati
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla, u drugom je stanju i nosi devojčicu. Sada je otkrila da nije sa ocem deteta. - Da trudna sam, ali nisam sa ocem svog deteta. Nakon što sam saznala da sam trudna, otac mog deteta je postao totalno druga… »
Dečko je ostavio na početku trudnoće: Bivša rijaliti učesnica se slomila, dobija jake injekcije

Dečko je ostavio na početku trudnoće: Bivša rijaliti učesnica se slomila, dobija jake injekcije

Mondo pre 18 sati
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla, u drugom je stanju i nosi devojčicu, a kako je sada istakla, više nije u emotivnoj vezi sa ocem deteta. "Da trudna sam, ali nisam sa ocem svog deteta. Nakon što sam saznala da sam trudna, otac mog deteta je… »
Bivšu rijaliti učesnicu dečko ostavio na početku trudnoće. Sve se preokrenulo preko noći, sve priznala javno: "Ležim, dobijam…

Bivšu rijaliti učesnicu dečko ostavio na početku trudnoće. Sve se preokrenulo preko noći, sve priznala javno: "Ležim, dobijam…

Blic pre 20 sati
Istakla je da trenutno nije u ljubavnoj vezi sa ocem deteta, ali su u korektnoj komunikaciji. Naglasila je izazove kroz koje prolazi tokom trudnoće, uključujući zdravstvene tretmane i hormonske promenjive. Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla… »
Bivšu rijaliti učesnicu dečko ostavio na početku trudnoće. Otkrila sve detalje, preko noći se sve promenilo: Ležim, dobijam…

Bivšu rijaliti učesnicu dečko ostavio na početku trudnoće. Otkrila sve detalje, preko noći se sve promenilo: Ležim, dobijam…

Kurir pre 19 sati
Bivša rijaliti učesnica, Jovana Novakov Šmizla, u drugom je stanju i nosi devojčicu, a kako je sada istakla, više nije u emotivnoj vezi sa ocem deteta. - Da trudna sam, ali nisam sa ocem svog deteta. Nakon što sam saznala da sam trudna, otac mog deteta… »

Vesti dana »