Povezane vesti

ISPOVEST „Ako je cena da ne radim jer sam na protestu – okej. Ješću semenke umesto pistaća“: Glumac o strahu, veri, crnim…

ISPOVEST „Ako je cena da ne radim jer sam na protestu – okej. Ješću semenke umesto pistaća“: Glumac o strahu, veri, crnim…

Nova pre 23 sata
Glumac Lazar Nikolić je prvi gost emisije „Ispovest“ u 2026. godini. U razgovoru bez kalkulacije govori o pritiscima i strahovima koji su obeležili 2025. godinu, o solidarnosti među glumcima i podršci studentima, o duhovnosti koja mu je oslonac, ali i o… »
„Predviđali su mi veliku karijeru, ali draži su mi bili izlasci u grad“: Glumac koji se proslavio u seriji „Kalkanski krugovi“…

„Predviđali su mi veliku karijeru, ali draži su mi bili izlasci u grad“: Glumac koji se proslavio u seriji „Kalkanski krugovi“…

Nova pre 1 dan
Glumac Lazar Nikolić, koji se publici najviše predstavio u serijama “Kalkanski krugovi” i “Preživeti Beograd”, biće gost u večerašnjoj emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića na Nova.rs. U razgovoru bez kalkulacije, Nikolić otkriva… »

Vesti dana »