Povezane vesti

Stanković sumirao pripreme: "Nije bilo , kako Pep kaže, problema sa kilažom"

Stanković sumirao pripreme: "Nije bilo , kako Pep kaže, problema sa kilažom"

Sportske.net pre 20 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pričao je za klupsku televiziju nakon završenih zimskih priprema. Posle 10 dana boravka u Antaliji gde su odigrali četiri pripremna meča i ostvarili tri pobede, fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u… »
Dejan Stanković sumirao pripreme Zvezde: Navijače brinu reči o povredi Mirka Ivanića

Dejan Stanković sumirao pripreme Zvezde: Navijače brinu reči o povredi Mirka Ivanića

Telegraf pre 20 sati
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je po završetku zimskih priprema u Antaliji napravio detaljnu retrospektivu urađenog, pred nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope. On je istakao da je zadovoljan urađenim, a kada su u… »
Dejan Stanković pred teškom odlukom o kapitenu: "Da li rizikovati ili ne? Verujte mi u jedno"

Dejan Stanković pred teškom odlukom o kapitenu: "Da li rizikovati ili ne? Verujte mi u jedno"

Mondo pre 20 sati
Crvena zvezda vratila se krajem ove nedelje sa priprema u Antaliji, a trener Dejan Stanković ima pred sobom problem sa Mirkom Ivanićem. Kapiten je obnovio povredu lista koja ga hronično muči, a važan meč protiv Malmea (četvrtak) se bliži. Da li… »
"Bilo bi me sramota da ne potrčim kraj njega": Zvezda ima lidera koji ne priča mnogo, Stanković takve voli

"Bilo bi me sramota da ne potrčim kraj njega": Zvezda ima lidera koji ne priča mnogo, Stanković takve voli

Mondo pre 21 sat
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle priprema u Antaliji naglasio je kakav je primer Aleksandar Katai za ceo tim. "Kada vidiš kako Aleksandar Katai odradi trening od prvog do poslednjeg minuta u visokom intenzitetu, ubeđen sam da bi me bilo sramota… »

Vesti dana »