Povezane vesti
Stanković sumirao pripreme: "Nije bilo , kako Pep kaže, problema sa kilažom"
Sportske.net 18.01.2026
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pričao je za klupsku televiziju nakon završenih zimskih priprema. Posle 10 dana boravka u Antaliji gde su odigrali četiri pripremna meča i ostvarili tri pobede, fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u… »
Dejan Stanković sumirao pripreme Zvezde: Navijače brinu reči o povredi Mirka Ivanića
Telegraf 18.01.2026
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je po završetku zimskih priprema u Antaliji napravio detaljnu retrospektivu urađenog, pred nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope. On je istakao da je zadovoljan urađenim, a kada su u… »
Dejan Stanković pred teškom odlukom o kapitenu: "Da li rizikovati ili ne? Verujte mi u jedno"
Mondo 18.01.2026
Crvena zvezda vratila se krajem ove nedelje sa priprema u Antaliji, a trener Dejan Stanković ima pred sobom problem sa Mirkom Ivanićem. Kapiten je obnovio povredu lista koja ga hronično muči, a važan meč protiv Malmea (četvrtak) se bliži. Da li… »
"Bilo bi me sramota da ne potrčim kraj njega": Zvezda ima lidera koji ne priča mnogo, Stanković takve voli
Mondo 18.01.2026
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle priprema u Antaliji naglasio je kakav je primer Aleksandar Katai za ceo tim. "Kada vidiš kako Aleksandar Katai odradi trening od prvog do poslednjeg minuta u visokom intenzitetu, ubeđen sam da bi me bilo sramota… »
Vesti dana »
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 36 minutajoš 41 povezana
Vremenske nepogode praćene gradom širom Srbije; nevreme zahvatilo i region
RTS pre 6 minutajoš 59 povezanih
Tamara Živković za Danas pred nastup na Evroviziji: Jedva čekam da Evropi pokažem šta Crna Gora može
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih