Povezane vesti
Pod stresom ste zbog roditeljstva? Evolucija može da objasni zbog čega
Radio 021 pre 24 dana
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno… »
BBC News pre 24 dana
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što… »
Danas pre 24 dana
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »
Južne vesti pre 24 dana
Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno stresno Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli… »
NIN pre 24 dana
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »
Vesti dana »
Još jedan pacijent preminuo posle operacije krajnika u Opštoj bolnici Čačak, Ministarstvo uvodi privremene mere
RTV Novi Pazar pre 17 minutajoš 53 povezane
Proizvođači mleka protestuju u Bogatiću, farmer Goran Vasić tvrdi da su Glamočiću 'vezane' ruke
Beta pre 12 minutajoš 30 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 15 povezanih
Novosađanin upalio kamione ispred servisa u okolini grada, pričinjena šteta od oko 350.000 evra
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane