Povezane vesti
Pod stresom ste zbog roditeljstva? Evolucija može da objasni zbog čega
Radio 021 pre 1 dan
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno… »
BBC News pre 1 dan
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što… »
Danas pre 1 dan
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »
Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno stresno Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli… »
NIN pre 1 dan
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »
Vesti dana »
Lavrov: Prodaja NIS-a mađarskom MOL-u je u interesu Rusije, Srbija da preispita odnos prema EU
NIN pre 16 minutajoš 33 povezane
Lavrov: Dogovor o prodaji NIS-a ne bi bio postignut da nije u interesu Rusije
N1 Info pre 5 minutajoš 23 povezane
Otopljenje donosi padavine: Ove delove Srbije u sredu i četvrtak očekuju sneg i ledena kiša
Telegraf pre 15 minutajoš 23 povezane
U Španiji trodnevna žalost zbog železničke nesreće, broj žrtava porastao na 41
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih