Povezane vesti
Pod stresom ste zbog roditeljstva? Evolucija može da objasni zbog čega
Radio 021 19.01.2026
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno… »
BBC News 19.01.2026
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što… »
Danas 19.01.2026
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »
Južne vesti 19.01.2026
Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno stresno Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli… »
NIN 19.01.2026
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »
Vesti dana »
Oblačno, mestimično sa kišom, ali toplo: Temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Putin: Ukrajina se sprema da digne u vazduh gasovode „Plavi tok” i „Turski tok”
Politika pre 28 minutajoš 8 povezanih