Povezane vesti

Pod stresom ste zbog roditeljstva? Evolucija može da objasni zbog čega

Radio 021 pre 24 dana
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno… »

BBC News pre 24 dana
Šta mogu mravi i merkati da nas nauče o roditeljstvu? Evoluciona biološkinja Nikola Raihani razotkriva drevne društvene instinkte koji i danas utiču na porodice. Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što… »

Danas pre 24 dana
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »

Južne vesti pre 24 dana
Getty Images Odgajanje dece bez šire mreže podrške porodice i prijatelja ume da bude posebno stresno Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli… »

NIN pre 24 dana
Uspela sam da preotmem daljinski od dece i ispružim se na sofi, pripremajući se za ono što sledi. Bilo je to u martu 2020. godine, kada su ubrzano rasli brojevi slučajeva novog i opasnog korona virusa u Velikoj Britaniji. Premijer se spremao da proglasi… »

Vesti dana »