Povezane vesti
"Ne želim da ih vidim, ne želim da razgovaram sa njima": Šta pokazuje Vučićev odnos prema evroparlamentarcima?
N1 Info pre 26 dana
"Ne pada mi na pamet da gubim vreme… Računajte da sam u Srbiji, ali da ne želim da razgovaram sa njima", rekao je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iz Abu Dabija, povodom dolaska delegacije Evropskog parlamenta u Beograd. Analitičari su stava… »
Od "Srbija ne odustaje od EU" do "evroparlamentarci-mrzitelji": Kakvu Vučić time šalje poruku?
Radio 021 pre 26 dana
"Ne pada mi na pamet da gubim vreme...Računajte da sam u Srbiji, ali da ne želim da razgovaram sa njima", rekao je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom dolaska delegacije Evropskog parlamenta u Beograd. Kako piše N1, analitičari su stava da… »
Vesti dana »
"Kad mi je trener poginuo, prestala sam da igram tenis" Jeziv detalj iz života Tatjane Ječmenice: Karijeru okončala posle tragedije, pa doživela horor sudbinu!
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa postepenim naoblačenjem i kišom posle podne
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 19 povezanih
Vučić u Minhenu sa Johanom Vadefulom: Nemačka jedan od najvažnijih partnera
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Poljoprivrednici iz Vitanovca blokadu izmestili na magistralni put u Mrčajevcima
RTS pre 56 minutajoš 14 povezanih