Повезане вести
„Спавала сам на шећеру јер он упија мој живот“: Лепа Брена открила на шта ју је Баба Ванга приморала 1989. године у Бугарској…
Нова пре 9 сати
Лепа Брена је у више наврата јавно говорила о сусрету са Баба Вангом, али је тек сада први пут открила шта је пророчица од ње захтевала. Певачица је отворено поделила детаље свог одласка код чувене бугарске пророчице, износећи… »
"И Хитлер је био код Баба Ванге": Лепа Брена открила шок детаљ о сусрету с чувеном пророчицом
Мондо пре 16 сати
Певачица Лепа Брена је неколико пута до сада причла о сусрету са чувеном бугарском пророчицом која јој је прорекла каријереу, оснивање Гранд продукције и удају за "мушкарца у белој униформи". Сада је, гостујући у једном… »
"Код Баба Ванге сам спавала на шећеру, јер он упија мој живот." Лепа Брена открила детаље сусрета са чувеном пророчицом: "И…
Блиц пре 20 сати
Пророчица Ванга предвидела је Брени дуговечност и професионални успех, као и оснивање Гранд продукције. Баба Ванга је описала Бренин живот и будућност, укључујући брак са мушкарцем у белој униформи и рађање синова. Фолк дива… »
"Код Баба Ванге сам спавала на шећеру" Лепа Брена открила детаље сусрета са пророчицом: И Хитлер је био код ње, плашила сам…
Курир пре 20 сати
Фолк дива Лепа Брена сада је отворено проговорила о свом сусрету са чувеном бугарском пророчицом Баба Вангом, откривши детаље који су многе оставили без даха. Фолк дива испричала је да је током боравка код пророчице доживела… »
Вести дана »
Мрдићев одговор ТОК-у: Предложени амандман обезбедиће транспарентност
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Преминула Сенка Велетанлић, позната певачица и глумица: „Отишла је тихо, достојанствено, у сну, као дама“
Данас пре 7 сати
"Гаспромњефт" потврдио да је са МОЛ-ом потписао договор о намерама о продаји НИС
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Србија изгубила од Аустрије и испустила шансу да се победом директно пласира у наредну фазу Европског првенства
Данас пре 3 сатајош 1 повезана