Повезане вести

„Не можеш да родиш петнаесторо деце, а да немаш никакву одговорност“: Лепа Брена оштро о проширењу породице

„Не можеш да родиш петнаесторо деце, а да немаш никакву одговорност“: Лепа Брена оштро о проширењу породице

Нова пре 22 дана
Певачица је у браку са бившим тенисером добила два сина, а трудноће је морала да планира и усклади са пословним обавезама. Лепа Брена и Боба Живојиновић су старијег сина Стефана добили 1992. године, а шест година касније и млађег… »
Брена о акцији са Бобом: Три месеца нисмо излазили из собе!

Брена о акцији са Бобом: Три месеца нисмо излазили из собе!

Свет & Скандал пре 22 дана
Лепа Брена гостовала је у емисији „Вост цаст“ где је никад отвореније говорила о својој интими са Бобом Живојиновићем са којим је у браку преко 30 година. Она је рекла да њих двоје по неколико месецу нису излази из спаваће собе… »
„Нисмо излазили из собе шест месеци… Попуцали су зидови“: Лепа Брена открила детаље љубави са Бобом

„Нисмо излазили из собе шест месеци… Попуцали су зидови“: Лепа Брена открила детаље љубави са Бобом

Нова пре 22 дана
Лепа Брена је позната по томе да о приватном животу не воли много да говори у јавности. Ипак, она је недавно говорила о свом браку са Бобом Живојиновићем. „Боба и ја кад смо се упознали нисмо изашли шест месеци из собе. Ја имам… »
"Паметне жене планирају породицу" Лепа Брена проговорила о потомству: "Издржавају вас мама и тата, а хоћете децу - не може…

"Паметне жене планирају породицу" Лепа Брена проговорила о потомству: "Издржавају вас мама и тата, а хоћете децу - не може…

Блиц пре 22 дана
Осврнула се на сусрет са Баба Вангом, која јој је предвидела судбину у вези са потомцима. Говорећи о почетку везе са Бобом Живојиновићем, истакла је снагу узајамне хемије која их је повезивала. Фолк звезда Лепа Брена без длаке на… »
"Паметне жене планирају породицу!" Брена оштро о рађању деце: "Јао, ја сам остала трудна... Не можеш тако!"

"Паметне жене планирају породицу!" Брена оштро о рађању деце: "Јао, ја сам остала трудна... Не можеш тако!"

Телеграф пре 22 дана
Лепа Брена је била гошћа у подкасту " Востцаст", јубиларном 100. издању, где је говорила о свом приватном и пословном животу. Фолк звезда је изнела шокантне детаље из свог живота, између осталог је причала о својој интими… »

Вести дана »