Povezane vesti
„Ne možeš da rodiš petnaestoro dece, a da nemaš nikakvu odgovornost“: Lepa Brena oštro o proširenju porodice
Nova pre 21 dana
Pevačica je u braku sa bivšim teniserom dobila dva sina, a trudnoće je morala da planira i uskladi sa poslovnim obavezama. Lepa Brena i Boba Živojinović su starijeg sina Stefana dobili 1992. godine, a šest godina kasnije i mlađeg Viktora. Oboje su iza… »
Brena o akciji sa Bobom: Tri meseca nismo izlazili iz sobe!
Svet & Skandal pre 21 dana
Lepa Brena gostovala je u emisiji „Vost cast“ gde je nikad otvorenije govorila o svojoj intimi sa Bobom Živojinovićem sa kojim je u braku preko 30 godina. Ona je rekla da njih dvoje po nekoliko mesecu nisu izlazi iz spavaće sobe i uživali. Ivan Vučićević… »
„Nismo izlazili iz sobe šest meseci… Popucali su zidovi“: Lepa Brena otkrila detalje ljubavi sa Bobom
Nova pre 21 dana
Lepa Brena je poznata po tome da o privatnom životu ne voli mnogo da govori u javnosti. Ipak, ona je nedavno govorila o svom braku sa Bobom Živojinovićem. „Boba i ja kad smo se upoznali nismo izašli šest meseci iz sobe. Ja imam puno godina, mi smo već… »
"Pametne žene planiraju porodicu" Lepa Brena progovorila o potomstvu: "Izdržavaju vas mama i tata, a hoćete decu - ne može…
Blic pre 21 dana
Osvrnula se na susret sa Baba Vangom, koja joj je predvidela sudbinu u vezi sa potomcima. Govoreći o početku veze sa Bobom Živojinovićem, istakla je snagu uzajamne hemije koja ih je povezivala. Folk zvezda Lepa Brena bez dlake na jeziku govorila je o… »
"Pametne žene planiraju porodicu!" Brena oštro o rađanju dece: "Jao, ja sam ostala trudna... Ne možeš tako!"
Telegraf pre 21 dana
Lepa Brena je bila gošća u podkastu " Vostcast", jubilarnom 100. izdanju, gde je govorila o svom privatnom i poslovnom životu. Folk zvezda je iznela šokantne detalje iz svog života, između ostalog je pričala o svojoj intimi otkrivši kolika je strast na… »
Vesti dana »
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Serbian News Media pre 2 minutajoš 30 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 69 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Sutra pretežno oblačno i hladnije vreme
Serbian News Media pre 2 minutajoš 50 povezanih