Povezane vesti
Naše crvene linije su jasne, neće biti nikakvih promena. Ministar Starović: "Spoljna politika Srbije zasnovana je na čvrstim…
Dnevnik pre 10 sati
Iako otvaranja novih pregovaračkih poglavlja nije bilo poslednje četiri godine, ne bih se složio s ocenom da je proces integracije Srbije u EU zamrznut. Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu zadovoljavajućom dinamikom i shodno tome povlačimo… »
Starović: Proces evrointegracija nije zamrznut, razočarani smo ali nema alternative za Srbiju
Beta pre 15 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da proces integracija Srbije u Evropsku uniju (EU) nije zamrznut iako otvaranja novih pregovaračkih poglavlja nije bilo poslednje četiri godine. "Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu… »
Starović: Proces evrointegracija nije zamrznut
NIN pre 15 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da proces integracija Srbije u Evropsku uniju (EU) nije zamrznut iako otvaranja novih pregovaračkih poglavlja nije bilo poslednje četiri godine. "Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu… »
Starović: Proces evrointegracija nije zamrznut, razočarani smo ali nema alternative za Srbiju
Radio sto plus pre 15 sati
“Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu zadovoljavajućom dinamikom i shodno tome povlačimo sredstva iz Plana rasta EU za Zapadni Balkan”, rekao je Starović, u intervjuu za Večernje novosti. On je ocenio da ne postoji “kredibilna alternativa nastavku… »
Serbian News Media pre 15 sati
„Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu zadovoljavajućom dinamikom i shodno tome povlačimo sredstva iz Plana rasta EU za Zapadni Balkan“, rekao je Starović, u intervjuu za Večernje novosti. On je ocenio da ne postoji „kredibilna alternativa nastavku… »
Starović: Ne postoji alternativa nastavku integracije Srbije u EU
Radio 021 pre 16 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da proces integracija Srbije u Evropsku uniju nije zamrznut iako otvaranja novih pregovaračkih poglavlja nije bilo poslednje četiri godine. "Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu… »
Starović: Proces evrointegracija nije zamrznut, razočarni smo ali nema alternative za Srbiju
Serbian News Media pre 16 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da proces integracija Srbije u Evropsku uniju (EU) nije zamrznut iako otvaranja novih pregovaračkih poglavlja nije bilo poslednje četiri godine. „Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu… »
Starović: Proces evrointegracija nije zamrznut, razočarni smo ali nema alternative za Srbiju
Danas pre 16 sati
Ministar za evropske integracije Nemanja Starović izjavio je da proces integracija Srbije u Evropsku uniju (EU) nije zamrznut iako otvaranja novih pregovaračkih poglavlja nije bilo poslednje četiri godine. „Naime, mi realizujemo našu Reformsku agendu… »
Vesti dana »
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Preminula Senka Veletanlić, poznata pevačica i glumica: „Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama“
Danas pre 3 sata
"Gaspromnjeft" potvrdio da je sa MOL-om potpisao dogovor o namerama o prodaji NIS
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Srbija izgubila od Austrije i ispustila šansu da se pobedom direktno plasira u narednu fazu Evropskog prvenstva
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana