Povezane vesti

„Ja sam ovde jedna od najsiromašnijih“: Naša pevačica iznenadila priznanjem

„Ja sam ovde jedna od najsiromašnijih“: Naša pevačica iznenadila priznanjem

Nova pre 5 sati
Pevačica Gordana Goca Lazarević iskreno je progovorila o svojoj zaradi. Goca Lazarević poseduje velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi, ali uprkos tome, tvrdi da je jedna od najsiromašnijih pevačica na našoj estradi, odnosno da pojedine kolege zarađuju… »
"Ja sam u ovom krugu jedna od najsiromašnijih": Ima luks vilu na Bežanijskoj kosi, a šokirala izjavom o kolegama

"Ja sam u ovom krugu jedna od najsiromašnijih": Ima luks vilu na Bežanijskoj kosi, a šokirala izjavom o kolegama

Mondo pre 9 sati
Pevačica Goca Lazarević iznenadila je javnost svojom skromnošću, ali i tvrdnjom o svom finansijskom statusu u odnosu na okruženje u kojem se kreće. Pevačica je otvoreno priznala da nikada nije jurila za komercijalnim uspehom niti agresivnim marketingom… »
"Ja sam jedna od najsiromašnijih" Naša pevačica ima luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, a priznanjem šokirala: "Svi imamo…

"Ja sam jedna od najsiromašnijih" Naša pevačica ima luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, a priznanjem šokirala: "Svi imamo…

Blic pre 9 sati
Uprkos popularnosti i hitovima, ističe da nije jurila komercijalnu slavu niti bila pod uticajem glamura estrade. Često koristi gradski prevoz i otvoreno govori o izazovima i stvarnosti sa kojima se javne ličnosti susreću. Pevačica Goca Lazarević (71)… »
„Jedna sam od najsiromašnijih“ Pevačica živi u najskupljoj vili u Beogradu, sad otkrila šok-istinu o svemu!

„Jedna sam od najsiromašnijih“ Pevačica živi u najskupljoj vili u Beogradu, sad otkrila šok-istinu o svemu!

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Goca Lazarević ima ogromnu vilu na Bežanijskoj kosi, nekoliko hitova koji su je proslavili u karijeri, ali ističe da za sebe smatra da je "siromašna". Iako je imala velike hitove tokom karijere, nikada nije želela da bude velika zvezda. - Uvek… »
"Jedna sam od najsiromašnijih na estradi" Priznanje Goce Lazarević ostavilo sve u čudu: Nisam želela da budem velika zvezda…

"Jedna sam od najsiromašnijih na estradi" Priznanje Goce Lazarević ostavilo sve u čudu: Nisam želela da budem velika zvezda…

Kurir pre 13 sati
Gordana Goca Lazarević možda je mala rastom, ali je žena ogromne energije. Ekipa emisije "Stars specijal" posetila je pevačicin porodični dom na Bežanijskoj kosi, gde smo s njom porazgovarali o svim aktuelnim temama. Kako nam je i sama rekla, iako je… »

Vesti dana »