Повезане вести

„Ја сам овде једна од најсиромашнијих“: Наша певачица изненадила признањем

„Ја сам овде једна од најсиромашнијих“: Наша певачица изненадила признањем

Нова пре 31 дана
Певачица Гордана Гоца Лазаревић искрено је проговорила о својој заради. Гоца Лазаревић поседује велелепну вилу на Бежанијској коси, али упркос томе, тврди да је једна од најсиромашнијих певачица на нашој естради, односно да… »
"Ја сам у овом кругу једна од најсиромашнијих": Има лукс вилу на Бежанијској коси, а шокирала изјавом о колегама

"Ја сам у овом кругу једна од најсиромашнијих": Има лукс вилу на Бежанијској коси, а шокирала изјавом о колегама

Мондо пре 31 дана
Певачица Гоца Лазаревић изненадила је јавност својом скромношћу, али и тврдњом о свом финансијском статусу у односу на окружење у којем се креће. Певачица је отворено признала да никада није јурила за комерцијалним успехом нити… »
"Ја сам једна од најсиромашнијих" Наша певачица има луксузну вилу на Бежанијској коси, а признањем шокирала: "Сви имамо…

"Ја сам једна од најсиромашнијих" Наша певачица има луксузну вилу на Бежанијској коси, а признањем шокирала: "Сви имамо…

Блиц пре 31 дана
Упркос популарности и хитовима, истиче да није јурила комерцијалну славу нити била под утицајем гламура естраде. Често користи градски превоз и отворено говори о изазовима и стварности са којима се јавне личности сусрећу… »
„Једна сам од најсиромашнијих“ Певачица живи у најскупљој вили у Београду, сад открила шок-истину о свему!

„Једна сам од најсиромашнијих“ Певачица живи у најскупљој вили у Београду, сад открила шок-истину о свему!

Телеграф пре 31 дана
Певачица Гоца Лазаревић има огромну вилу на Бежанијској коси, неколико хитова који су је прославили у каријери, али истиче да за себе сматра да је "сиромашна". Иако је имала велике хитове током каријере, никада није желела да… »
"Једна сам од најсиромашнијих на естради" Признање Гоце Лазаревић оставило све у чуду: Нисам желела да будем велика звезда…

"Једна сам од најсиромашнијих на естради" Признање Гоце Лазаревић оставило све у чуду: Нисам желела да будем велика звезда…

Курир пре 31 дана
Гордана Гоца Лазаревић можда је мала растом, али је жена огромне енергије. Екипа емисије "Старс специјал" посетила је певачицин породични дом на Бежанијској коси, где смо с њом поразговарали о свим актуелним темама. Како нам је… »

Вести дана »