Povezane vesti

Gajas Zahid otkrio da su mu i Blagojević i Stojaković rekli da oni ne odlučuju o sastavu

Gajas Zahid otkrio da su mu i Blagojević i Stojaković rekli da oni ne odlučuju o sastavu

Danas pre 4 sati
Iskusni norveški fudbaler Gajas Zahid je govorio za Mozzart Sport otvoreno govorio o statusu u Partizanu. – Zdrav sam, spreman sam još od gostovanja u Kruševcu – rekao je na početku razgovora za Mozzart sport Gajas Zahid. Osvrnuo se potom na činjenica da… »
Totalno rasulo u Humskoj! Trener u Partizanu ne sastavlja ekipu, sada je sve otkriveno

Totalno rasulo u Humskoj! Trener u Partizanu ne sastavlja ekipu, sada je sve otkriveno

Večernje novosti pre 5 sati
NEMA mira u Humskoj! FOTO: FK Partizan Iako su osvojili jesenju titulu šampiona Srbije dani u Partizanu su i te kako burni. Sada je to otkrio i Gajas Zahid. Norvežanin je poručio da je potpuno spreman, ali ne igra jer mu je rečeno da treneri ne odlučuju… »
Zahid šokirao javnost svojom izjavom: „Trener ne odlučuje ko će igrati u Partizanu!“

Zahid šokirao javnost svojom izjavom: „Trener ne odlučuje ko će igrati u Partizanu!“

Hot sport pre 5 sati
Norvežanin progovorio o statusu u Partizanu i misterioznom neigranju Vezista Partizana, Gajas Zahid, u razgovoru za Mozzartsport, dao je izjavu koja je iznenadila mnoge, posebno navijače crno-belih. Norvežanin je od početka pokazao kvalitet i bio pravo… »
Trener Partizana ne određuje ko će da igra?! Šokantne reči fudbalera crno-belih: Nije mi dozvoljeno da igram, ne znam ko…

Trener Partizana ne određuje ko će da igra?! Šokantne reči fudbalera crno-belih: Nije mi dozvoljeno da igram, ne znam ko…

Kurir pre 5 sati
Zahid, koji je u Partizan stigao na leto 2023. godine, ove sezone je igrao samo na pet utakmica, a ukupno je skupio samo 32 minuta. Kako kaže, oseća se odlično, fizički je spreman i ne zna zbog čega ne igra, pa čak ni na pripremama u Turskoj. "Ne znam… »
Zahid: Treneri su mi rekli da oni ne odlučuju ko igra u Partizanu

Zahid: Treneri su mi rekli da oni ne odlučuju ko igra u Partizanu

Sport klub pre 7 sati
Gajas Zahid, fudbaler Partizana, dao je zanimljiv intervju na pripremama crno-belih u Turskoj. Vezni igrač, koji u poslednje vreme mnogo više vremena provodi van terena nego na njemu govorio je o svom statusu u intervjuu za Mocart sport. „Zdrav sam… »
Fudbaler Partizana šokirao izjavom: „Treneri su mi rekli da ne odlučuju ko igra u timu“

Fudbaler Partizana šokirao izjavom: „Treneri su mi rekli da ne odlučuju ko igra u timu“

Nova pre 6 sati
Gajas Zahid, fudbaler Partizana, pričao je veoma otvoreno i pomalo iznenadio izjavom na pripremama u Antaliji. Zahid, vezni fudbaler koji je dugo bio povređen, pričao je o svom statusu u klubu koji je trenutno vodeći u Superligi. „Zdrav sam, spreman sam… »
"Treneri Partizana ne odlučuju ko će igrati": Precrtani Gajas Zahid odlučio da progovori

"Treneri Partizana ne odlučuju ko će igrati": Precrtani Gajas Zahid odlučio da progovori

Mondo pre 8 sati
Fudbaler Partizana Gajas Zahid otvoreno je govorio o svom statusu u Humskoj. Kaže da je spreman i u dobroj formi i kako mu nije jasno zašto je "zakucan" za klupu. Nema ništa protiv bivšeg trenera Srđana Blagojevića i aktuelnog Nenada Stojakovića, ali… »
Igrač otkrio - treneri Partizana ne odlučuju ko igra!

Igrač otkrio - treneri Partizana ne odlučuju ko igra!

B92 pre 7 sati
Vezista Partizana Gajas Zahid dao je izjavu koja će podići prašinu u srpskoj fudbalskoj javnosti, posebno, među navijačima svog crno-belog kluba. Naime, Norvežanin je od početka pokazao da ima kvalitet i da je bio pravo pojačanje za Partizan, ali ga je… »

Vesti dana »