Povezane vesti

Jović zadovoljan posle briljantne partije

Jović zadovoljan posle briljantne partije

Vesti online pre 3 sata
Srpski napadač Luka Jović izjavio je posle četiri gola u pobedi AEK-a nad Panatinaikosom u grčkom prvenstvu da tu partiju nikad neće zaboraviti. “Od dolaska u AEK verovao sam da je ovo klub u kojem mogu da napravim nešto značajno, nešto veliko, nešto što… »
Podvig za anale: Luka Jović uradio nešto što nije viđeno još od 1989. godine!

Podvig za anale: Luka Jović uradio nešto što nije viđeno još od 1989. godine!

Hot sport pre 4 sati
Neverovatan poduhvat centarfora Srbije Srpski napadač Luka Jović odigrao je utakmicu za pamćenje u velikom atinskom derbiju i direktno se upisao u istoriju AEK-a iz Atine. Četiri pogotka u mreži najvećeg rivala donela su ubedljivu pobedu i izazvala… »
Srbin je noćna mora za Panatinaikos: Luka Jović u dva meča „zelenima“ uvalio sedam golova!

Srbin je noćna mora za Panatinaikos: Luka Jović u dva meča „zelenima“ uvalio sedam golova!

Dnevnik pre 3 sata
Luka Jović uništio je Panatinaikos, postigavši sva četiri gola u trijumfu AEK rezultatom 4:0 u derbiju 17. kola grčkog šampionata. Srpski reprezentativac postao je tako prava „noćna mora“ za „atinske zelene“, kojima je u dva poslednja meča dao… »
Luka je „noćna mora“ PAO – sedam golova!

Luka je „noćna mora“ PAO – sedam golova!

Sputnik pre 5 sati
Luka Jović uništio je Panatinaikos, postigavši sva četiri gola u trijumfu AEK rezultatom 4:0 u derbiju 17. kola grčkog šampionata. Srpski reprezentativac postao je tako prava „noćna mora“ za „atinske zelene“, kojima je u dva poslednja meča dao… »
"Verovao sam da mogu da napravim nešto značajno! Za istoriju!" Luka Jović otvorio dušu posle četiri gola protiv Panatinaikosa!…

"Verovao sam da mogu da napravim nešto značajno! Za istoriju!" Luka Jović otvorio dušu posle četiri gola protiv Panatinaikosa!…

Kurir pre 7 sati
Srpski reprezentativac, Luka Jović, pokazao je sav svoj kvalitet u velikoj pobedi AEK-a protiv Panatinaikosa (4:0). Jović je postigao sva četiri gola za tim iz Atine, a posle meča otvorio je dušu i govorio o svom poduhvatu. - Od dolaska u AEK verovao sam… »
Jović zablistao i postigao četiri gola, pa poručio: „Verovao sam da u AEK-u mogu da napravim nešto značajno“

Jović zablistao i postigao četiri gola, pa poručio: „Verovao sam da u AEK-u mogu da napravim nešto značajno“

Nova pre 7 sati
Fudbaleri AEK-a iz Atine deklasirali su Panatinaikos rezultatom 4:0 u 17. kolu grčkog prvenstva, a junak pobede je Luka Jović. Srpski napadač postigao je sva četiri gola i tako potvrdio da se u AEK-u oseća sjajno i možda baš sada igra najbolji fudbal u… »
Jović: Verovao sam da ću u AEK-u napraviti nešto za istoriju

Jović: Verovao sam da ću u AEK-u napraviti nešto za istoriju

RTS pre 6 sati
Srpski napadač Luka Jović izjavio je posle četiri gola u pobedi AEK-a nad Panatinaikosom u grčkom prvenstvu da tu partiju nikad neće zaboraviti. Luka Jović je briljirao sa četiri gola u trijumfu nad Panatinaikosom 4:0 u prvenstvu Grčke. "Od dolaska u AEK… »
Jović: Pobeda protiv Panatinaikosa ima posebnu težinu

Jović: Pobeda protiv Panatinaikosa ima posebnu težinu

Politika pre 6 sati
„Imao sam u karijeri mnogo izuzetnih utakmica”. Od dolaska u AEK verovao sam da je ovo klub u kojem mogu da napravim nešto značajno, nešto veliko, nešto što će se pamtiti i biti deo istorije, rekao je srpski fudbaler Luka Jović nakon što je u grčkom… »
Šta uradi Srbin!? Oglasio se Luka Jović nakon što je šokirao planetu

Šta uradi Srbin!? Oglasio se Luka Jović nakon što je šokirao planetu

Večernje novosti pre 6 sati
Od dolaska u AEK verovao sam da je ovo klub u kojem mogu da napravim nešto značajno, nešto veliko, nešto što će se pamtiti i biti deo istorije, rekao je srpski fudbaler Luka Jović nakon što je u grčkom derbiju protiv Panatinaikosa postigao sva četiri… »
Luka Jović se oglasio posle "pokera" u derbiju Atine i utakmice za sva vremena: "Ovo se ne zaboravlja"

Luka Jović se oglasio posle "pokera" u derbiju Atine i utakmice za sva vremena: "Ovo se ne zaboravlja"

Telegraf pre 6 sati
Srpski reprezentativac Luka Jović imao je spektakularno veče u derbiju protiv Panatinaikosa i postigao je sva četiri gola u pobedi od 4:0 protiv ekipe koju vodi Rafael Benitez. Radovali su se i Jović i njegov trener Marko Nikolić na klupi, kao i svi… »
Luka Jović nije bio ni u planu kada se ovo poslednji put desilo - Koje je rekorde oborio Srbin?

Luka Jović nije bio ni u planu kada se ovo poslednji put desilo - Koje je rekorde oborio Srbin?

Sportske.net pre 9 sati
Srpski napadač Luka Jović ispisao je prošle večeri stranice istorije AEK-a iz Atine, ali i grčkog fudbala. Sa četiri pogotka u mreži Panatinaikosa, Luka je opčinio Grčku, a taj učinak probio je granice ze zemlje, pa o njemu opet pišu i mnogi evropski… »
(VIDEO) Blistavo veče Luke Jovića u derbiju Atine

(VIDEO) Blistavo veče Luke Jovića u derbiju Atine

Danas pre 17 sati
Srpski napadač Luka Jović obeležio je atinski derbi između AEK-a i Panatinaikosa. Crno-žuti iz Atine nadigrali su i ponizili Panatinaikos rezultatom 4:0 u 17. kolu grčkog prvenstva, a meč je obeležio Luka Jović koji je postigao čak četiri gola. Jović je… »

Vesti dana »