Povezane vesti
Jović zadovoljan posle briljantne partije
Vesti online pre 3 sata
Srpski napadač Luka Jović izjavio je posle četiri gola u pobedi AEK-a nad Panatinaikosom u grčkom prvenstvu da tu partiju nikad neće zaboraviti. “Od dolaska u AEK verovao sam da je ovo klub u kojem mogu da napravim nešto značajno, nešto veliko, nešto što… »
Podvig za anale: Luka Jović uradio nešto što nije viđeno još od 1989. godine!
Hot sport pre 4 sati
Neverovatan poduhvat centarfora Srbije Srpski napadač Luka Jović odigrao je utakmicu za pamćenje u velikom atinskom derbiju i direktno se upisao u istoriju AEK-a iz Atine. Četiri pogotka u mreži najvećeg rivala donela su ubedljivu pobedu i izazvala… »
Srbin je noćna mora za Panatinaikos: Luka Jović u dva meča „zelenima“ uvalio sedam golova!
Dnevnik pre 3 sata
Luka Jović uništio je Panatinaikos, postigavši sva četiri gola u trijumfu AEK rezultatom 4:0 u derbiju 17. kola grčkog šampionata. Srpski reprezentativac postao je tako prava „noćna mora“ za „atinske zelene“, kojima je u dva poslednja meča dao… »
Luka je „noćna mora“ PAO – sedam golova!
Sputnik pre 5 sati
Luka Jović uništio je Panatinaikos, postigavši sva četiri gola u trijumfu AEK rezultatom 4:0 u derbiju 17. kola grčkog šampionata. Srpski reprezentativac postao je tako prava „noćna mora“ za „atinske zelene“, kojima je u dva poslednja meča dao… »
"Verovao sam da mogu da napravim nešto značajno! Za istoriju!" Luka Jović otvorio dušu posle četiri gola protiv Panatinaikosa!…
Kurir pre 7 sati
Srpski reprezentativac, Luka Jović, pokazao je sav svoj kvalitet u velikoj pobedi AEK-a protiv Panatinaikosa (4:0). Jović je postigao sva četiri gola za tim iz Atine, a posle meča otvorio je dušu i govorio o svom poduhvatu. - Od dolaska u AEK verovao sam… »
Jović zablistao i postigao četiri gola, pa poručio: „Verovao sam da u AEK-u mogu da napravim nešto značajno“
Nova pre 7 sati
Fudbaleri AEK-a iz Atine deklasirali su Panatinaikos rezultatom 4:0 u 17. kolu grčkog prvenstva, a junak pobede je Luka Jović. Srpski napadač postigao je sva četiri gola i tako potvrdio da se u AEK-u oseća sjajno i možda baš sada igra najbolji fudbal u… »
Jović: Verovao sam da ću u AEK-u napraviti nešto za istoriju
RTS pre 6 sati
Srpski napadač Luka Jović izjavio je posle četiri gola u pobedi AEK-a nad Panatinaikosom u grčkom prvenstvu da tu partiju nikad neće zaboraviti. Luka Jović je briljirao sa četiri gola u trijumfu nad Panatinaikosom 4:0 u prvenstvu Grčke. "Od dolaska u AEK… »
Jović: Pobeda protiv Panatinaikosa ima posebnu težinu
Politika pre 6 sati
„Imao sam u karijeri mnogo izuzetnih utakmica”. Od dolaska u AEK verovao sam da je ovo klub u kojem mogu da napravim nešto značajno, nešto veliko, nešto što će se pamtiti i biti deo istorije, rekao je srpski fudbaler Luka Jović nakon što je u grčkom… »
Šta uradi Srbin!? Oglasio se Luka Jović nakon što je šokirao planetu
Večernje novosti pre 6 sati
Od dolaska u AEK verovao sam da je ovo klub u kojem mogu da napravim nešto značajno, nešto veliko, nešto što će se pamtiti i biti deo istorije, rekao je srpski fudbaler Luka Jović nakon što je u grčkom derbiju protiv Panatinaikosa postigao sva četiri… »
Luka Jović se oglasio posle "pokera" u derbiju Atine i utakmice za sva vremena: "Ovo se ne zaboravlja"
Telegraf pre 6 sati
Srpski reprezentativac Luka Jović imao je spektakularno veče u derbiju protiv Panatinaikosa i postigao je sva četiri gola u pobedi od 4:0 protiv ekipe koju vodi Rafael Benitez. Radovali su se i Jović i njegov trener Marko Nikolić na klupi, kao i svi… »
Luka Jović nije bio ni u planu kada se ovo poslednji put desilo - Koje je rekorde oborio Srbin?
Sportske.net pre 9 sati
Srpski napadač Luka Jović ispisao je prošle večeri stranice istorije AEK-a iz Atine, ali i grčkog fudbala. Sa četiri pogotka u mreži Panatinaikosa, Luka je opčinio Grčku, a taj učinak probio je granice ze zemlje, pa o njemu opet pišu i mnogi evropski… »
(VIDEO) Blistavo veče Luke Jovića u derbiju Atine
Danas pre 17 sati
Srpski napadač Luka Jović obeležio je atinski derbi između AEK-a i Panatinaikosa. Crno-žuti iz Atine nadigrali su i ponizili Panatinaikos rezultatom 4:0 u 17. kolu grčkog prvenstva, a meč je obeležio Luka Jović koji je postigao čak četiri gola. Jović je… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft dogovorili prodaju NIS-a: Ministarka energetike Srbije
BBC News pre 55 minutajoš 40 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
Uhapšen Piroćanac s kokainom i sumnjivim parama i Nišlija s marihuanom
NIN pre 29 minutajoš 29 povezanih