Повезане вести
"Само на хероину нисам био": Стравична исповест нашег музичара, био с оцем у колима кад је погинуо у саобраћајки
Мондо пре 12 сати
Музичар Ђорђе Давид је са 14 година учествовао у саобраћајној несрећи у којој је његов отац изгубио живот. Сада је, гостујући у једној емисији, испричао да је ушао у лоше друштво и тада се одао пороцима. - Кад изгубиш идола у… »
"Пробао сам све осим хероина" Ђорђе Давид о канџама порока и губитку оца: Многе сам испратио на онај свет...
Курир пре 18 сати
Ђорђе Давид учествовао је у стравичној саобраћајној несрећи у којој је живот изгубио његов отац, а он изашао неповређен. Од тога се никада није опоравио, а сада је отворено причао како се у том периоду након трагедије одао… »
„Само хероин нисам пробао, многе сам испратио на онај свет“ Ђорђе Давид о очевој погибији, овако се извукао
Телеграф пре 18 сати
Рокер Ђорђе Давид прогворио је о трагедији од које се није опораавио, када је у стравичној саобраћајној несрећи погинуо његов отац. И сам Давид је учествовао у истој, а он је на сву срећу изашао неповређен. Од тога се никада… »
"Пробао сам све осим хероина" Ђорђе Давид никад искреније о тешком периоду када се одао пороцима: "Многе пријатеље сам…
Блиц пре 19 сати
Ђорђе Давид је доживео тешку породичну трагедију, изгубивши оца у саобраћајној несрећи. Након трагедије, суочио се са изазовима одрастања и кратко ушао у проблематично друштво. Ђорђе Давид учествовао је у стравичној саобраћајној… »
Вести дана »
Мрдић: У Специјално тужилаштво убудуће ће да се упућују стручни кадрови
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Преминула Сенка Велетанлић, позната певачица и глумица: „Отишла је тихо, достојанствено, у сну, као дама“
Данас пре 7 сати
"Гаспромњефт" потврдио да је са МОЛ-ом потписао договор о намерама о продаји НИС
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Србија изгубила од Аустрије и испустила шансу да се победом директно пласира у наредну фазу Европског првенства
Данас пре 3 сатајош 1 повезана