Povezane vesti

"Samo na heroinu nisam bio": Stravična ispovest našeg muzičara, bio s ocem u kolima kad je poginuo u saobraćajki

"Samo na heroinu nisam bio": Stravična ispovest našeg muzičara, bio s ocem u kolima kad je poginuo u saobraćajki

Mondo pre 24 dana
Muzičar Đorđe David je sa 14 godina učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njegov otac izgubio život. Sada je, gostujući u jednoj emisiji, ispričao da je ušao u loše društvo i tada se odao porocima. - Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se… »
"Probao sam sve osim heroina" Đorđe David o kandžama poroka i gubitku oca: Mnoge sam ispratio na onaj svet...

"Probao sam sve osim heroina" Đorđe David o kandžama poroka i gubitku oca: Mnoge sam ispratio na onaj svet...

Kurir pre 24 dana
Đorđe David učestvovao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio njegov otac, a on izašao nepovređen. Od toga se nikada nije oporavio, a sada je otvoreno pričao kako se u tom periodu nakon tragedije odao porocima. Đorđe David, jedan… »
„Samo heroin nisam probao, mnoge sam ispratio na onaj svet“ Đorđe David o očevoj pogibiji, ovako se izvukao

„Samo heroin nisam probao, mnoge sam ispratio na onaj svet“ Đorđe David o očevoj pogibiji, ovako se izvukao

Telegraf pre 24 dana
Roker Đorđe David progvorio je o tragediji od koje se nije oporaavio, kada je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginuo njegov otac. I sam David je učestvovao u istoj, a on je na svu sreću izašao nepovređen. Od toga se nikada nije oporavio, a sada je… »
"Probao sam sve osim heroina" Đorđe David nikad iskrenije o teškom periodu kada se odao porocima: "Mnoge prijatelje sam…

"Probao sam sve osim heroina" Đorđe David nikad iskrenije o teškom periodu kada se odao porocima: "Mnoge prijatelje sam…

Blic pre 24 dana
Đorđe David je doživeo tešku porodičnu tragediju, izgubivši oca u saobraćajnoj nesreći. Nakon tragedije, suočio se sa izazovima odrastanja i kratko ušao u problematično društvo. Đorđe David učestvovao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je život… »

Vesti dana »