Povezane vesti

Unuk istaknutog niškog trenera plivanja prvi do Časnog krsta [video]

Unuk istaknutog niškog trenera plivanja prvi do Časnog krsta [video]

Južne vesti pre 8 sati
Pobednik jubilarnog 20. Bogojavljenskog plivanja za Časni krst, koje je održano na bazenu „Čair“ u Nišu je Andrija Petković. Ovaj 24-godišnjak, koji se u rodni grad vratio nakon završenih studija u Americi, istakao je da je da je motiv za plivanje bio… »
Andrija Petković prvi doplivao do časnog krsta u Nišu

Andrija Petković prvi doplivao do časnog krsta u Nišu

Medijska kutija pre 8 sati
Prvi do časnog krsta u Nišu doplivao je Andrija Petković (24), koji je u Americi završio studije na Fakultetu političkih nauka i nakon toga master studije. -Ovo je za mene jedno prelepo iskustvo. Lep je osećaj biti ponovo na istom mestu posle šest… »
Deda mi je bio motiv, on mi je bio i trener! – Andrija prvi doplivao do časnog krsta

Deda mi je bio motiv, on mi je bio i trener! – Andrija prvi doplivao do časnog krsta

Jugmedia pre 8 sati
U Nišu se u 12 sati pliva za Časni krst 23 takmičara na otvorenom bazenu Sportskog centra Čair. Osim 19 prijavljenih takmičara koji su prvi dobili zdravstvenu potvrdu o psiho-fizičkoj spremnosti. Prvi do časnog krsta danas je doplivao Andrija Petković… »
(Foto, video) "Deda mi je bio motiv, on mi je bio i trener!" Andrija prvi u niškom bazenu doplivao do časnog krsta, nagrada -…

(Foto, video) "Deda mi je bio motiv, on mi je bio i trener!" Andrija prvi u niškom bazenu doplivao do časnog krsta, nagrada -…

Blic pre 9 sati
Takmičari su prethodno prošli procenu psiho-fizičke spremnosti od strane stručnjaka. Od ukupno 23 učesnika, prisustvovalo je jedno lice iz policije, vojske i Uprave za vanredne situacije. U Nišu se u 12 časova pliva za Časni krst 23 takmičara na… »
Prvi do Časnog bogojavljenskog krsta na reci Nišavi stigao je Žarko Martinović

Prvi do Časnog bogojavljenskog krsta na reci Nišavi stigao je Žarko Martinović

Gradski portal 018 pre 9 sati
Gradska opština Niška Banja organizovala je tradicionalnu manifestaciju Plivanja za Časni bogojavljenski krst na reci Nišavi u naselju Ženeva. Predsednik Gradske opštine Niška Banja Dušan Živković da ovo plivanje sigurno postaje tradicija. Od naredne… »
Mladi diplomac američkog koledža prvi do Časnog krsta na Čairu

Mladi diplomac američkog koledža prvi do Časnog krsta na Čairu

Niške vesti pre 9 sati
Petković je rekao da je to bilo njegovo drugo učešće u trci za Časni krst. „Plivao sam pre šest godina, a onda sam otišao u Sjedinjene Američke Države. Tamo sam završio osnovne studije i master. Vratio sam se u domovinu i za dalje ćemo videti“, rekao je… »
Plivanje za Časni krst u hladnoj Nišavi: tradicionalnu manifestaciju organizuje Niška Banja

Plivanje za Časni krst u hladnoj Nišavi: tradicionalnu manifestaciju organizuje Niška Banja

Gradski portal 018 pre 12 sati
Gradska opština Niška Banja organizuje tradicionalnu manifestaciju Plivanje za Časni bogojavljenski krst, koja će se održati danas, 19. januara 2026. godine u 12 časova, na reci Nišavi, u naselju Ženeva. Do sada se prijavilo osmoro učesnika. Pored lične… »
GO Medijana: Plivanje za Časni krst na bazenu Čair, prijavljeno 34 učesnika pobedniku 50.000 dinara

GO Medijana: Plivanje za Časni krst na bazenu Čair, prijavljeno 34 učesnika pobedniku 50.000 dinara

Gradski portal 018 pre 11 sati
Gradska opština Medijana organizuje tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst danas, 19. januara 2026. godine, sa početkom u 12 časova, na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. Pored prijavljenih učesnika, u plivanju će učestvovati i po… »
U Nišu Bogojavljansko plivanje na bazenu u Čairu: Pobednik dobija 50.000 dinara i druge vredne nagrade

U Nišu Bogojavljansko plivanje na bazenu u Čairu: Pobednik dobija 50.000 dinara i druge vredne nagrade

B92 pre 13 sati
Plivanje za Bogojavljanski krst biće održano danas u 12 časova na otvorenom bazenu Sporstkog centra "Čair" u Nišu. Ove godine se prijavilo 34, ali će učestvovati 19 plivača, a pored njih za krst će plivati i po jedan predstavnik Vojske Srbije… »

Vesti dana »