Povezane vesti
"Biće tužbi, kradu me, ali ću ih sve pohvatati": Naš pevač kipti od besa, ovu stvar više ne može da podnese
Mondo pre 9 sati
Hasan Dudić oglasio se povodom neovlašćenog korišćenja njegovih pesama na društvenim mrežama i Jutjub kanalima, te poručio da će preduzeti pravne mere protiv svih pevača koji bez dozvole snimaju i objavljuju njegove hitove. U obraćanju je najavio i… »
"Godinama me kradu, sve ću ih pohvatati" Hasan Dudić javno zapretio pevačima, najavio tužbe: Urazumite se...
Kurir pre 10 sati
Hasan Dudić na društvenoj mreži Fejsbuk obratio se kolegama i progovorio o svom nezadovoljstvu zbog pesama koje pevači uzimaju bez njegovog znanja. - Obraćam se svima koji bez mog odobrenja snimaju i koriste moje pesme poput ‘Druga te noćas ljubi’, ‘Tebe… »
Hasan Dudić tuži pevače, oglasio se besan! Doneo konačnu odluku: “Godinama mi kradu”
Telegraf pre 10 sati
Hasan Dudić tuži mladje pevače i sve ostale koji snimaju njegove pesme, bez njegovog odobrenja. On se obratio kolegama na Fejsbuku i upozorio ih. - Obraćam se svima koji bez mog odobrenja snimaju i koriste moje pesme poput ‘Druga te noćas ljubi’, ‘Tebe… »
Hasan Dudić tuži pevače: Pobesneo, pa zapretio: "Godinama me kradu, urazumite se!"
Blic pre 10 sati
Pozvao je svoje kolege da se jave radi postizanja dogovora, ali su tužbe neminovne ako ne bude saradnje. Naglasio je odlučnost da se bori za svoja autorska prava i okupljanje ostalih prevarenih autora radi zajedničkog delovanja. Hasan Dudić otkrio je da… »
Vesti dana »
Oglasio se i gaspromnjeft Ruska strana potvrdila da je sa MOL-om potpisala dogovor o namerama o prodaji NIS-a mađari kupuju 56,15 akcija, kontrolisaće rafineriju u Pančevu
Dnevnik pre 26 minutajoš 36 povezanih
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 5 satijoš 34 povezane
"Stižu za par sati" oglasila se Rusija, vojska krenula, situacija između EU i Amerike na ivici eksplozije: "Ako otme Grenland..."
Blic pre 2 satajoš 86 povezanih
Pune ruke posla za novosadsku policiju: Uhapšen tinejdžer zbog droge, kao i lopov koji je provalio u vrtić
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih