Povezane vesti
Zaplenjeno 115.000 litara falsifikovanog pića, otkrivena podzemna fabrika u zgradi
Dnevnik pre 9 sati
Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je preko 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. "Moje kolege iz Glavne uprave za ekonomsku bezbednost i… »
Zaplenjeno više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola u Rusiji
Politika pre 10 sati
Pronađena flaširana pića spremna za prodaju. Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. „Moje… »
U Rusiji zaplenjeno više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola
N1 Info pre 10 sati
Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. "Moje kolege iz Glavne uprave za ekonomsku bezbednost… »
Vesti dana »
MOL preuzima većinski udeo u NIS-u: Potpisan okvirni sporazum sa Gaspromom, čeka se OFAC
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih
Grupa profesora blokirala Dekanat Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, održan sastanak sa dekanom
NIN pre 5 satijoš 34 povezane
MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo za pet odsto
NIN pre 3 satajoš 42 povezane
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 3 satajoš 86 povezanih
Pune ruke posla za novosadsku policiju: Uhapšen tinejdžer zbog droge, kao i lopov koji je provalio u vrtić
B92 pre 1 satjoš 39 povezanih