Povezane vesti
Zaplenjeno 115.000 litara falsifikovanog pića, otkrivena podzemna fabrika u zgradi
Dnevnik 19.01.2026
Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je preko 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. "Moje kolege iz Glavne uprave za ekonomsku bezbednost i… »
Zaplenjeno više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola u Rusiji
Politika 19.01.2026
Pronađena flaširana pića spremna za prodaju. Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. „Moje… »
U Rusiji zaplenjeno više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola
N1 Info 19.01.2026
Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. "Moje kolege iz Glavne uprave za ekonomsku bezbednost… »
Vesti dana »
Si Đinping u Vašingtonu posle više od decenije, Tramp ga dočekuje na državnom samitu (FOTO)
N1 Info pre 33 minutajoš 36 povezanih
VJT ispituje da li je investitor objekta u Vojvode Vlahovića poštovao procedure
RTS pre 8 minutajoš 37 povezanih
Sudija naložio Beloj kući da vrati pristup medijima koje je Tramp zabranio
Cenzolovka pre 43 minutajoš 17 povezanih
U 10h najhladnije na Staroj Planini sa 4 stepena, najtopliji Zaječar sa 19 stepeni
RTV pre 33 minutajoš 22 povezane