Povezane vesti
Zaplenjeno 115.000 litara falsifikovanog pića, otkrivena podzemna fabrika u zgradi
Dnevnik 19.01.2026
Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je preko 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. "Moje kolege iz Glavne uprave za ekonomsku bezbednost i… »
Zaplenjeno više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola u Rusiji
Politika 19.01.2026
Pronađena flaširana pića spremna za prodaju. Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. „Moje… »
U Rusiji zaplenjeno više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola
N1 Info 19.01.2026
Policija u Gačinskom okrugu Lenjingradske oblasti zaplenila je više od 100.000 litara falsifikovanog alkohola, saopštila je danas portparolka ruskog ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Irina Volk. "Moje kolege iz Glavne uprave za ekonomsku bezbednost… »
Vesti dana »
Evropski pokret u Srbiji: Ne iznenađuju vest da Evropska komisija razmatra zamrzavanje paketa finansija Srbiji
Insajder pre 42 minutajoš 36 povezanih
Ponovo se oglasio Tramp: "postoji samo još jedan razlog zašto su Iranci još uvek živi" Napeto uoči sutrašnjih pregovora, iranska vojska "drži prste na okidaču"!
Kurir pre 8 minutajoš 31 povezana
Reporter Insajdera na prelazu Batrovci: Koliko se čeka prvog dana pune primene EES sistema i šta kažu putnici? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 71 povezana
UŽIVO Iran: Prekinućemo pregovore sa SAD u Pakistanu ako Izrael nastavi bombardovanje Libana
Sputnik pre 3 satajoš 38 povezanih
Vlada Srbije dodatno smanjila akcize na naftne derivate do 24. aprila
Biznis.rs pre 3 satajoš 27 povezanih